Obavijesti

News

Auto potpuno smrskan: Pijani mladić zabio se u stup. Svi bili maloljetni, cura (17) preminula

Auto potpuno smrskan: Pijani mladić zabio se u stup. Svi bili maloljetni, cura (17) preminula

Od posljedica ozljeda, nakon prometne nesreće koju je izazvao maloljetnik (17), u KBC-u Sestre milosrdnice u subotu je preminula 17-godišnja djevojka (17), troje maloljetnika je lakše, a jedan teže ozlijeđen

VIDEO

Od posljedica ozljeda, nakon prometne nesreće koju je izazvao maloljetnik (17), u KBC-u Sestre milosrdnice u subotu je preminula 17-godišnja djevojka (17), troje maloljetnika je lakše, a jedan teže ozlijeđen u toj nesreći, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

U Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj primljeno je četvero mladih, tri dečka i jedna djevojka.

- Svi su stabilno i urednih vitalnih funkcija. Jedan ima težu ozljedu, ali nije životno ugrožavajuća. Možda će trebati operaciju, to ćemo vidjeti sutra na konzultacijama. Svi se još nalaze u bolnici i na promatranju su. U ovom trenutku ne bih otkrivao o kakvim se točno ozljedama radi - rekao je Indexu dr. Fran Štampalija, dežurni kirurg.

U nesreći, koja se dogodila u subotu oko 4.10 sati, ozlijeđena su četiri maloljetna putnika i sam vozač.

Utvrđeno je da su tri putnika, 16-godišnjak, 17- godišnjakinja i 17-godišnji vozač lakše ozlijeđeni, dok su teško ozlijeđeni 17-godišnjak i 17-godišnjakinja. Od posljedica ozljeda, 17-godišnja je djevojka nekoliko sati nakon prometne nesreće, u 10,35 sati, preminula u KBC Sestre milosrdnice, navodi policija.

Nesreća se dogodila u Susedgradu, na Aleji grada Bolonje, izazvao ju je maloljetni vozač (17), prije nego je stekao pravo upravljanja motornim vozilima bilo koje kategorije. Dok je vozio osobni automobil marke Renault, zagrebačkih registarskih oznaka u organizmu je imao 1,21 g/kg alkohola.

Dolaskom do raskrižja s ulicom Davora Bašića brzinu kretanja vozila nije prilagodio zavoju, zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika, a potom na meki teren, nakon čega je naletio na stup javne rasvjete, priopćila je PU zagrebačka.

Zbog počinjenog kaznenog djela, izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 17-godišnjeg vozača, koji je trenutno u bolnici, bit će poduzete odgovarajuće mjere i podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

'Srce mi puca zbog rušenja. Pa tu smo na dan pekli 50 janjaca, 150 kila teletine i 30 jarića!'
SRUŠEN MOTEL PLITVICE

'Srce mi puca zbog rušenja. Pa tu smo na dan pekli 50 janjaca, 150 kila teletine i 30 jarića!'

Plus+ Motel Plitvice, kompleks je otvoren prije gotovo 40 godina na zagrebačkoj obilaznici s čuvenim šetališten preko traka autoceste. Kompleks je već gotovo posve srušen, a bivša zaposlenica govori o slavnim danima....

Sindikat policije reagirao je na napad u Tovarniku: 'Morali smo pucati da zaštitimo svoje živote'
OKOLNOSTI JOŠ UTVRĐUJU

Sindikat policije reagirao je na napad u Tovarniku: 'Morali smo pucati da zaštitimo svoje živote'

'Nažalost, jedan je počinitelj uslijed takve reakcije preminuo. To nikada nije namjera policijskih službenika, već posljedica opasne i teške situacije u koju ih dovode počinitelji' izjavio je Dubravko Jagić, predsjednik SPH
VIDEO 'Medvjed nam je istrčao pred auto danas u Kninu! Bio je veličine teleta. Stari se tresao...'
IZNENADIO OCA I SINA

VIDEO 'Medvjed nam je istrčao pred auto danas u Kninu! Bio je veličine teleta. Stari se tresao...'

KNIN - Medvjed, i to veliki istrčao je danas oko 14 sati pred auto gospodina Danijela i njegova oca na samom ulasku u Knin, u predjelu Bender. "Stari je bio za volanom, ma tresao se", kaže nam Danijel i dodaje: "Išli smo iz Knina prema Benderu i odmah na ulazu s glavne ceste nam je izletio medvjed, trčao je ravno prema autu! Nismo odmah počeli snimati jer smo se preplašili da će skočiti na auto. Direktno na nas izletio je iz šume. Onda sam potrubio i to ga je malo prestrašilo, ali nastavio je trčati ispred nas..." Medo je bio baš mrcina, otprilike veličine manjeg teleta! Ova zvijer u Kninu snimljena je, inače, samo nakon dan nakon što je, sinoć oko 22:30, medvjed na području Čuljić Krčevina, unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera, napao 64-godišnjeg Boška Čuića.