Obavijesti

News

Komentari 25

STRAVA U AUSTRIJI Lovac ubio kolege, među njima i načelnik općine. Objavili fotku napadača

STRAVA U AUSTRIJI Lovac ubio kolege, među njima i načelnik općine. Objavili fotku napadača

Franz Hofer, načelnik općine Kirchberg na Dunavu ubijen je u ponedjeljak. Bio je predsjednik lovačke udruge, a ubio ga je lovac. Policija je pronašla još jedno tijelo, također lovca. Napadač je u bijegu

  • Policija je u ponedjeljak ujutro u okrugu Rohrbach pronašla tijelo Franza Hofera, načelnika općine Kirchberg na Dunavu
  • Ubojica je lovac koji je pobjegao. Stanovnici su se zabarakadirali u kuće. Ubijeni Hofer bio je predsjednik lovačke udruge.
  • Policija je pronašla i drugo tijelo, također lovca. Predsjedniku lovačkog saveza dodijelili su policijsku zaštitu
  • Razlog ubojstva su navodno dugotrajne prepirke između lovaca. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
OKLOPNA VOZILA

Tijelo gradonačelnika Kirchberga, Franza Hofera (64) je pronađeno u ponedjeljak ujutro u Altenfeldenu, a tijelo druge žrtve Josefa H. u Arnreitu. Na terenu se nalaze teško naoružane policijske jedinice i oklopna vozila koja tragaju za ubojicom.

16:00

Gradonačelnik Arnreita gdje je ubijena druga žrtva Josef H., Heinz Kobler je isto policajac i sudjeluje u potrazi. Navodi se da su se Drexler i Josef H. često svađali oko lova.

15:21

Osumnjičeni Drexler je prije ovih ubojstava bio blizu gubitka dozvole za lov, zbog optužbi koje su protiv njega podnijeli drugi lovci.

15:12

Lukas Mandl, austrijski zastupnik u Europskom parlamentu je izrazio sućut obiteljima ubijenih i nazvao ubojstva odvratnim činom.

OGLASILA SE POLICIJA

Austrijska policija se oglasila na X-u: Tražimo dodatne informacije o ubojici iz Rohrbacha. Radi se o Rolandu Drexleru (56) koji vozi srebrni VW Caddy. Oprez, čovjek je naoružan.

Komentari 25