Obavijesti

News

Komentari 7

Anušić u zamci vlastite ambicije: 'Jedno je biti župan, a sasvim drugo voditi ovo ministarstvo'

Anušić u zamci vlastite ambicije: 'Jedno je biti župan, a sasvim drugo voditi ovo  ministarstvo'

NOVI EXPRESS Visoki izvor iz HDZ-a objašnjava kako Plenkovićevo nezadovoljstvo izaziva uvjerenje da je HDZ prezentiran kao stranka koja na sulud način želi uništiti svog protukandidata

VIDEO

Iz ugodne zavjetrine načelnika Antunovca preselio se u fotelju župana, ne odoljevši zovu ministarske pozicije za koju, kažu upućeni, nije formatiran. Kad se profilirao kao vođa unutarstranačke oporbe Andreju Plenkoviću, a ovaj povukao jak potez ponudivši mu poziciju ministra obrane, Anušić više nije imao dobrog rješenja. Da je odbio ministarsku fotelju, bio bi otpisan kao neperspektivan kadar, čovjek koji se boji izazova. Budući da ju je prihvatio, na kušnju je stavio svoje političke i organizacijske sposobnosti. Nije to učinio pod prisilom – danima je blistao od sreće jer će postati član vlade. Sad je, nakon niza krivih poteza, iščeznuo. Nema sumnje da ga je Plenković poslao u aut.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Državna tajnica koja roditelje naziva ulicom ima 3962 € plaću, vozi A6, učlanjena u Naš Hajduk
HDZ-OVKA MUŽINIĆ BIKIĆ

Državna tajnica koja roditelje naziva ulicom ima 3962 € plaću, vozi A6, učlanjena u Naš Hajduk

Potpredsjednica splitskog HDZ-a bila je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Splita, ali i za saborsku zastupnicu no na izborima je dobila 1235 preferencijalnih glasova.