Obavijesti

News

Komentari 6

Anonymousi: Vučiću, Putinova lutko, gdje si? Još sa psima?!

Anonymousi: Vučiću, Putinova lutko, gdje si? Još sa psima?!

Anonymousi su već krajem prosinca jednu svoju objavu na Twitteru posvetili Vučiću. Tada su objavili i videozapis u kojem uz uvrede i prijetnje govore o događajima na Kosovu

VIDEO

Skupina hakera Anonymous poslala je novu poruku srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću. Anonymousi su obavijestili javnost da su vrlo angažirani i da su prikupili e-mail adrese stotina dužnosnika iz različitih ministarstava. Svoju poruku su završili s pitanjem upućenim Vučiću: "Hej, Putinova lutko, gdje si? Još sa psima?!"

POGLEDAJTE VIDEO: Vučić na otvaranju puta citirao Kuran

Pokretanje videa...

Vučić na otvaranju puta citirao ajet iz sure El-Bekare 00:41

Anonymousi su već krajem prosinca jednu svoju objavu na Twitteru posvetili Vučiću. Tada su objavili i videozapis u kojem uz uvrede i prijetnje govore o događajima na Kosovu. 

- Primijetili smo da srpske kriminalne grupe tenzijama i ratnohuškačkim provokacijama na sjeveru Kosova pokušavaju izazvati oružani sukob. Srpski autokratski predsjednik Aleksandar Vučić, marioneta Vladimira Putina, pokušava destabilizirati regiju koristeći mehanizme nasilja i terora ratnog zločinca Slobodana Miloševića, ali zna se da će njegovi pokušaji biti samoubilački - poručili su tad Anonymousi i poručili kako je Srbija u savezu s Rusijom. 

Vučić: 'Momci, prijavljujte se u vojsku, plaće će biti ogromne, naoružavamo se ozbiljno...'
Vučić: 'Momci, prijavljujte se u vojsku, plaće će biti ogromne, naoružavamo se ozbiljno...'

- Na vrhuncu rata u Ukrajini Srbija je i dalje bila jedina država koja je službeno proglasila savez s Rusijom, odbijajući stalne pozive Zapada da se pridruži sankcijama Europske unije. Naša kolektivna reakcija bit će odlučna i trenutna. Anonymousi nisu mala grupa nemoćnih ljudi koje treba ignorirati. Mi smo organiziran i globalno aktivan kolektiv istomišljenika i ako ne zaustavite svoje opasne akcije na Kosovu, naša poruka će biti jasna - zaprijetili su Anonymousi. 

Vučić je brzo odgovorio na te prozivke. 

- Spremamo se za borbu protiv anonimusa - napisao je Vučić na Instagramu uz fotografiju na kojoj se igra sa psima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'
CIJELE KUĆE ZATRPANE

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'

Tisuće tona kamenja iz tog kamenoloma kod Jablanice palo je na cijelo naselje i napravilo branu, a onda se voda slila u jednu dolinu. Sve se dogodilo i minuti, oko dva sata iza ponoći, kažu vlasti u BiH