Obavijesti

News

Komentari 36

Albanka koja je skrivila smrt brata i sestre: 'Kriva sam, ali ne ovako kako piše u optužnici!'

Albanka koja je skrivila smrt brata i sestre: 'Kriva sam, ali ne ovako kako piše u optužnici!'
5

Odgovarat ću na sva pitanja, ali na kraju dokaznog postupka, rekla je Albanka Klevisa Ymeri koja se zabila u Golf u kojem su bili brat i sestra Stjepan i Katarina. Njezin odvjetnik tražio je suca da je pusti

VIDEO

U Dubrovniku je počelo suđenje Albanki Klevisi Ymeri (29) koju terete da je u travnju kod Dubrovnika skrivila smrt Stjepana (21) i Katarine (19) nakon što se BMW-om frontalno zabila u njih.

- Osjećam se krivom, ali ne na način kako je to navedeno i kako me tereti optužnica. Odgovarat ću na sva pitanja, ali na kraju dokaznog postupka - rekla je Albanka na prvom ročištu, piše Dubrovački dnevnik.

Jedini svjedok poginuo u padu rampe trajekta na Lošinju

Na sudu su je predstavili kao nezaposlenu ugostiteljsku radnicu iz Skadra. Terete je da je iz nehaja izazvala tešku prometnu nesreću sa smrtnim ishodom u noći 10. travnja na državnoj cesti D-8. Sudski vještak za promet Pero Todorović iz Zagreba u svom nalazu naveo je kako je brzina kretanja vozila optužene u trenutku sudara bila 90 kilometara na sat i da je bila u fazi pretjecanja.

Vozač Golfa u kojem su bili poginuli brat i sestra mogli su vidjeti automobil okrivljene tek na 180 metara, samo 3,89 sekundi prije nego se Albanka zabila u njih u BWM-u.

Pročitan je i nalaz jedinog svjedoka nesreće, Marka Topića (38), pomorca iz Solina koji je vozio Renault u istom smjeru ispred optužene Albanke. Nažalost, Topić je tragično preminuo nakon pada rampe trajekta Jadrolinije 'Lastovo' na Lošinju.

Odvjetnik optužene tražio suca da je pusti

Branitelj okrivljene Dragan Pištalo zatražio je da se njegova klijentica pusti iz istražnog zatvora na slobodu uz jamčevinu od 70.000 eura, oduzimanje putovnice, dnevno javljanje policiji i zabranu napuštanja teritorija Hrvatske.

Predložio je i da se sasluša suvozač iz Mercedesa albanskih registracija, vozila s kojim se optuženica navodno utrkivala, nakon čega je sudac prihvatio prijedlog novog svjedoka na idućem ročištu 1. listopada u 9 sati. No sudac je i odbio zathjev za puštanjem Albanke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

'Svi su stali na autocesti, nismo znali zašto. Prošli smo u zadnji čas prije velike bujice i valova!'
NEVJEROJATNA SNIMKA IZ BEČA

'Svi su stali na autocesti, nismo znali zašto. Prošli smo u zadnji čas prije velike bujice i valova!'

BEČ Vozio sam kolege iz Ludbrega za Beč. Prvo smo mislili da je na autoputu prometna nesreća. Pola sata smo se vukli centimetar po centimetar. Dok nismo došli do djela gdje smo vidjeli o čemu se zapravo radi, u zadnji tren smo prošli. Kasnije sam na radiju slušao da se prelilo preko tih betonskih ploča i da su bili veliki valovi. Užas! Za dlaku smo izbjegli da nas ne odnese, rekao nam je čitatelj koji je snimio video u nedjelju