Obavijesti

News

Komentari 13

Nevjerojatna snimka: Svi trube, a vozač u krivom smjeru ulazi u tunel na brzoj cesti u Dugopolju

Jedan vozač u Splitu je sinoć svojom nesmotrenom i kažnjivom vožnjom doveo cijeli promet u opasnost. Vozio je u suprotnom smjeru na brzoj cesti od Dicma prema Dugopolju. Na snimci, koja se širi društvenim mrežama, se čuje kako mu ostali vozači trube. - Pogledajte kamikazu kako vozi u kontra smjeru - napisali na na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. Na kraju je vozač/vozačica i ušao/la u tunel u krivom smjeru... Policija nam je potvrdila da su priveli osobu koja je upravljala vozilom te da je istraga u tijeku.

Pokretanje videa...

Vožnja u krivom smjeru 01:09

Pogledajte bijes igrača Hajduka nakon što ga je trener zamijenio

SLAVEN - HAJDUK 0-2 Leon Dajaku izašao je iz igre u 57. minuti, trener Gennaro Gattuso nije bio zadovoljan njegovom izvedbom i uveo je Ganca Bambu, a Kosovar je zgrabio bočicu i pogodio sjedalo na klupi. Smirivao ga je kapetan Lovre Kalinić

Pokretanje videa...

Dajaku rasturio klupu Hajduka 00:43

VIDEO Pepeo zapalio skladište, vatrogasci uspjeli spasiti kafić

ZAGREB - Vatrogasci JVP Zagreb s pet su vozila u ponedjeljak prije 6 sati dojurili na intervenciju u Ulici grada Vukovara na Krugama. Prestrašeni građani dojavili su kako gori skladište uz kafić u vlasništvu sportske udruge. Kako je objavila policija, za sve je kriv pepeo sa žarom kojeg je 53-godišnjakinja odbacila u koš za otpad. Ozlijeđenih nije bilo, a visina štete se utvrđuje.

Pokretanje videa...

Požar skladišta 00:21

Pogledajte hrvatski niželigaški gol sezone! Varaždinski student zavaljao dvojicu i slavio kao CR7

Matija Garić (22), nogometaš Zelengaja iz Donjeg Kućana, dobio je najviše glasova u izboru za niželigaški gol sezone Sofascorea i osvojio sportsku opremu za svoju momčad vrijednu 2000 eura. U utakmici protiv Plitvice iz Selnika 21. listopada 2023. u pobjedi 4-0 krasno je izbacio dvojicu protivničkih igrača i desnicom pogodio suprotne rašlje. A onda je i proslava bila sa stilom, imitirao je Cristiana Ronalda. Radi se o studentu Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina.

Pokretanje videa...

Matija Garić zabio niželigaški gol tjedna 00:53

VIDEO Šego izluđivao Goričane, Mamić i Mitrovski riješili posao. Pogledajte slavlje Varaždinaca

VARAŽDIN - Veliko slavlje u baroknom gradu. Varaždinci su s 2-1 pobijedili Goricu i skočili na četvrto mjesto HNL-a! Iza Dinama, Rijeke i vodećeg Hajduka. Mitrovski i Mamić su riješili sav posao, po jedan zabili i po jednom asistirali. No, odličnu utakmicu odigrao je Michele Šego, koji je bio neprekidna napast za goste iz Velike Gorice. Mario Carević doživio je poraz u debiju na turopoljskoj klupi.

Pokretanje videa...

NK Varaždin vs HNK Gorica 2:1 01:39

VIDEO Pogledajte kako je VAR u dvije minute poništio dva gola Slavenu. Hajduk još neporažen

KOPRIVNICA - Splitski klub pobijedio je 2-0 na gostovanju kod Slaven Belupa u 10. kolu HNL-a. Presudili su autogol Božića i lijep gol Biuka, no Hajduk je prvo jedva preživio tešku artiljeriju. 'Farmaceuti' su u prvih 15 minuta zabili dva gola, no oba su poništena. Pogledajte kako je Hajduk ipak slavio i zadržao učinak bez poraza u HNL-u

Pokretanje videa...

NK Slaven Belupo vs HNK Hajduk Split 0:2 01:41