Da malo po njegovom opišemo gospon svi kuhari znaju da se rižoto kuha po naruđbi znači nemreš ga skuhat pa da čeka. Drugo sedam vrsta gljiva koje se različito termički obrađuju znači jedna može biti tvrda druge se mogu raspasti.Treće ko iskusan kuhar bi trebao znati da postoje i drugi dijelovi svinje koji puno bolje ispadnu na njegov način npr. lungebraten.Desert greška koju više ni amateri ne rade.Žalosno da takva osoba sebe smatra vrhunskim kuharom.
Eksterni
04.6.2021.
Odustani
Kaze desert u casi mozes vidjeti samo u top klasi hotela.
Dk
Deaktivirani korisnik
04.6.2021.
Odustani
Na žalost ,sve više ima takvih , jaki na jeziku a ni čevape neznaju ispeč .
SB
Space Burek
04.6.2021.
Odustani
Nemas ti pojma... on je kako kaze izumio ta jela :) on je ucio i gordona ramseya kako se kuha
ZV
Zlatna Vuga
04.6.2021.
Odustani
Pa tko mu je dao sve te medalje za takvo kuhanje? U mom selu svaka druga žena zna skuhat takav ručak i još bolji. Tak da se onakav rižoto može naći u običnom ku
ćanstvu, a ne samo u hotelima s 5 zvjezdica
Prikaži još ↓
trpotec
04.6.2021.
Odustani
Takav vam je tocno @niksito6767 ka se tice najma apartmana. Prica da su njegovi apartmani top topova a kad vodis ljubav madrac pr
ije ubode nego muška alatka 😂😂😂
Prikaži još ↓
Up
Upmsaj
04.6.2021.
Odustani
Točno, znam kuhati rižoto s 4 vrste gljiva i ne radim kao on, neke stavljam prije, neke kasnije. A jesti hladne gljive, katastrofa. Bojim se da on ni ne zna što
se danas jede u hotelima visoke kategorije, jer ovo što je skuhao je bilo popularno prije 40 godina.
Prikaži još ↓
Iv
Iveksljivek
04.6.2021.
Odustani
Znači žena mi govori da nisam čist....al meni je ovaj lik do jaja...on brije svoj film i dosljedan je do kraja i boli ga kifla..
ti ćeš njemu govoriti da je žil
avo ili da nećeš pit..hahahahahahaha
Prikaži još ↓
uw
uwaga
04.6.2021.
Odustani
Profić riža
Vlad
05.6.2021.
Odustani
Osnova kuharstva je da se okus osnovne namirnice ( u ovom slučaju gljive ) ne izgubi u začinima. Trebao je koristiti tri vrste, eventualno četiri da se okusi ne
pomiješaju toliko da na kraju ispadne da su pojedine prekuhane a druge žilave. I da. Rižoto se u PRAVILU radi po narudžbi toplo. Profesionalni kuhari imaju pripremljenu upola spremljenu rižu i rade rižoto po želji kupca, posebno ako se koriste gljive gdje na neku vrstu gost može imati alergiju.
Prikaži još ↓
dr
drndac
05.6.2021.
Odustani
Mene zanima kome takva osoba može kuhati i tko uopće sa takvom osobom može živjeti....
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .