Obavijesti

Show

Komentari 6

Nevenka Bekavac za 24sata o prijavi u 'Ljubav je na selu': 'Fali mi Zvone, ali moram dalje'

Nevenka Bekavac za 24sata o prijavi u 'Ljubav je na selu': 'Fali mi Zvone, ali moram dalje'
7

Nevenka Petričević Bekavac ove će jeseni četvrti put tražiti ljubav

VIDEO

Drago mi je da opet sudjelujem u showu 'Ljubav je na selu'! Očekujem jedno novo iskustvo, lijepo druženje, nikad se ne zna! Uvijek je sve novo kad se ide u novu sezonu, govori Nevenka Petričević (48), javnosti poznatija kao Bekavac.

Nevenka iz 'Ljubav je na selu' nam je otkrila: Tužno mi je bez Zvone, htjela bih natrag u show
Nevenka iz 'Ljubav je na selu' nam je otkrila: Tužno mi je bez Zvone, htjela bih natrag u show

Osebujna Neve ove se jeseni četvrti put vraća u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću. Ljubavnu sreću pred kamerama nije pronašla, ali zato je nakon sudjelovanja u Međugorju upoznala Sinjanina Zvonimira Petričevića

Za njega se udala 2017., a kuma joj je bila bivša kandidatkinja istoga showa Vita Maslačak. Krajem prošle godine njezin Zvone iznenada je preminuo.

- Joj, teško mi je govoriti o Zvoni. Moram malo izaći iz kuće, usamljena sam - kaže Neve te dodaje kako su ljudi podvojena mišljenja oko njezina ulaska u show.

Nisu svi zadovoljni njezinim povratkom

- Kuma Vita je znala da dolazim u novu sezonu. Drago joj je i dala mi je svu svoju podršku. Ima i onih koji nisu htjeli da se vratim u show, ali ja sam htjela. Nadam se da će to ispoštovati i podržati me - priznaje Neve.

Farmer kojemu je odlučila napisati pismo ju je zaintrigirao, kaže, mirnoćom i ozbiljnošću, a muškarac koji bi je mogao osvojiti trebao bi biti pouzdan i pažljiv.

- Muškarac bi se trebao brinuti o meni, da dijelimo sve zajedno, da je romantičan, da skupa izlazimo. Tako nešto bih željela - govori Neve.

Zna da su farmeru pisale i druge dame, ali nije je strah.

- Mislim da imam konkurenciju u ovoj sezoni. Na farmera kojemu sam ja pisala baš su 'navalile' i ostale djevojke. Neće mu biti lako, nezgodno je to. Ali mogu se nositi s njima! Ako mu se svidim i neće nijednu drugu, onda nema problema. Koliko budem mogla, bit ću iskrena i svoja, mislim da je to najbitnije. Ostalo će gledatelji vidjeti u showu - kaže Neve.

Farmer joj mora biti fit

Voli trenirati i držati do sebe, a jednako očekuje i od svog farmera.

- Bitno mi je to, volim to. Ja i kad ne odem u teretanu, odem na atletsku stazu te trčim i vježbam sama što uspijem. Ali navikla sam na teretanu. Važno mi je da i farmer pazi i trenira, volim kad je muškarac fit - ističe Neve.

Voljela bi se Nevenka okušati i u glazbenom svijetu, snimiti koju pjesmu.

- Obožavam glazbu, htjela bih probati da vidim kako bi mi išlo. Nešto sam već pokušavala, ali tjerat ću dalje kad budem imala više vremena. Mislim da imam dobar glas i da bih mogla proći, imam i gitaru doma - priznaje te dodaje kako ovo ljeto najviše sluša Duu Lipu, Taylor Swift, Ritu Oru, Jelenu Rozgu, Ivana Zaka...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina