Obavijesti

Show

Komentari 5

Nered za 24sata o navijačkoj pjesmi: 'Ante Cash i ja želimo prenijeti ljubav prema repki'

Nered za 24sata o navijačkoj pjesmi: 'Ante Cash i ja želimo prenijeti ljubav prema repki'
5

S Antom Vlašićem, poznatijem kao Ante Cash, i producentom Natkom Smoljanom snimio je novu navijačku pjesmu "Nevera". Proces stvaranja, kaže Nered, bio je zaista zanimljiv

VIDEO

Inspiracija za ovu pjesmu dolazi iz ljubavi prema nogometu i reprezentaciji. Hrvatska reprezentacija nas sve spaja, a htjeli smo stvoriti nešto što će osnažiti taj osjećaj zajedništva, govori nam reper Marko Lasić (45), kojeg publika zna pod umjetničkim imenom Nered.

POGLEDAJTE VIDEO:

S Antom Vlašićem, poznatijem kao Ante Cash, i producentom Natkom Smoljanom snimio je novu navijačku pjesmu "Nevera". Proces stvaranja, kaže Nered, bio je zaista zanimljiv. Ante i Netko stigli su do studija, podijelili ideje i polako su počeli graditi pjesmu zajedno. Prvi trenuci bili su spontani. Pjevušili su prve note i pisali prve stihove zajedno.

- Proces snimanja odvijao se u nekoliko navrata, a rad i druženje s Cashom u studiju bilo je izuzetno iskustvo. Njegova kreativnost i energija unijeli su poseban duh u pjesmu, što je cijeli proces učinilo još posebnijim. On ima jedinstveni stil, a ja svoj, i mislim da smo zajedno stvorili nešto posebno - kaže Marko.

Martin Žunec predstavio novi spot kao akcijski film: Htio sam nešto da izmami mozak na pašu
Martin Žunec predstavio novi spot kao akcijski film: Htio sam nešto da izmami mozak na pašu

Glavna poruke "Nevere" su jedinstvo i ponos. Žele da svi, kad god čuju pjesmu, osjećaju naboj i ljubav prema reprezentaciji.

- Dosad smo dobili sjajne povratne informacije i mislim da će naši ljudi pjesmu prihvatiti sa srcem. Vjerujem da će pjesma dodatno podići atmosferu među navijačima. Nogomet nas sve ujedinjuje, a pjesma bi trebala biti taj dodatni poticaj. Navijačka kultura u Hrvatskoj je jaka, a ova pjesma može biti još jedan element koji će pridonijeti tom zajedništvu i entuzijazmu - objašnjava Nered.

Nada se kako će njihova pjesma zauzeti svoje mjesto među najboljima.

-  Očekujemo da će pjesma postati pravi hit među navijačima na Europskom prvenstvu. Nadamo se da će je pjevati na stadionima i okupljanjima diljem Hrvatske i svijeta. 

Većina navijačkih pjesama koje su ostavile traga potječu iz, kako kaže, zajedničke radionice Zaprešić Boysa, Natka, Marka Novosela, grupe Connect, Casha i njega.

- Te pjesme imaju posebno mjesto u mom srcu jer nas vežu za zajedničke turneje, druženja, nastupe i nezaboravne uspomene. Meni osobno, "Srce Vatreno" zauzima posebno mjesto, ali moram reći da su mi sve te pjesme iznimno drage i svaka od njih nosi svoju posebnu priču i energiju - priznaje te dodaje kako su uvijek otvoreni za nove projekte.

- Naravno, planiramo nastaviti suradnju i kroz druge projekte, tako da možete očekivati nevjerojatne kombinacije i spojeve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO