Obavijesti

Sport

Komentari 20

Mmaee otpao za Lokomotivu, upitan i za dvoboj s Monacom

Mmaee otpao za Lokomotivu, upitan i za dvoboj s Monacom

Nešto manje probleme osjeća i Kevin Theophile, za kojeg još nije sigurno hoće li nastupiti protiv Lokomotive. Perić i Perković su 'out', pa Bjelica od zdravih stopera ima tek Torrentea, Bernauera i po potrebi Ristovskog

VIDEO

Nenad Bjelica u četvrtak je odradio prvi trening kao trener Dinama, a danas će se predstaviti široj javnosti. I najaviti sutrašnji dvoboj s Lokomotivom (20 sati). Poletna momčad Silvija Čabraje posljednjih je godina zadavala velike probleme "modrima", često hrvatskom prvaku uzimala bod(ove). I toga se u Maksimiru svi nekako plaše.

Pokretanje videa...

Prvi trening Nenada Bjelice na Maksimiru 01:34

Bjelica je po dolasku u Maksimir odmah naletio na probleme: "modrima" se ozlijedio Samy Mmaee. Marokanski branič se poslije gostovanja u Koprivnici požalio na zadnju ložu, zbog toga bi trebao preskočiti sutrašnji okršaj s "lokosima". I kako sada stvari stoje, još nije sigurno hoće li Mmaee biti Dinamu na raspolaganju u srijedu protiv Monaca.

Nešto manje probleme ima i Kevin Theophile-Catherine, koji je preskočio Banjole, ali iskusni Francuz bi mogao "stisnuti zube" i odraditi Lokomotivu. A već dulje vrijeme izvan stroja je i Dino Perić, dok se Mauro Perković tek polako priključuje u trenažni proces nakon višetjedne ozljede.

Bjelica bi tako u povratničkom debiju mogao biti bez nekoliko važnih obrambenih karika, od (potpuno) zdravih stopera na raspolaganju su mu tek Raul Torrente i Maxime Bernauer, pa i Stefan Ristovski, koji bi u nastavku sezone ipak puno više mogao igrati na desnom beku. I zbog toga bi u "vatru" i ove subote mogao Theophile.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Dilaver: 'Bjelica će probuditi i Petkovića!' Budimir: 'Uh, kad je potjerao iz momčadi Lecjaksa...'
BIVŠI DINAMOVCI ZA 24SATA:

Dilaver: 'Bjelica će probuditi i Petkovića!' Budimir: 'Uh, kad je potjerao iz momčadi Lecjaksa...'

Plus+ Nenad je sad najbolje rješenje. Igrat ćeš onoliko koliko zaslužiš. Kod njega se i prvi i 25. igrač u momčadi dobro osjećaju, naglašavaju igrači koje je vodio u prvom mandatu