Obavijesti

Show

Komentari 17

Nema prekida: Nina i Pasquale ljetuju na Capriju, zaljubljeni su

Nema prekida: Nina i Pasquale ljetuju na Capriju, zaljubljeni su
4


Par se mazio na luksuznoj jahti na kojoj su i lani ljetovali. I tada, kad su ih prvi put uhvatili zajedno, odmarali su se na Capriju. Time su demantirali navodni prekid

VIDEO

Manekenka se na otoku odmara s talijanskim bogatašem i sinom Carlosom Mariom (10), kojeg ima iz braka s Fabriziom Coronom. Time je Nina Morić (36) demantirala nagađanja da je prekinula s Pasqualeom Granatom (36), s kojim je u vezi godinu dana. 


Par se mazio na luksuznoj jahti na kojoj su i lani ljetovali. I tada, kad su ih prvi put uhvatili zajedno, odmarali su se na Capriju. Manekenka je nedugo prije tog ljetovanja prekinula vezu s hokejašem Martinom Evansom. Nakon što je ostavila Evansa, Morić se kratko družila s Rossanom Rubicondijem, bivšim suprugom Ivane Trump, ali ubrzo se zaljubila u trgovca nekretninama Granatu. 
Pasquale se dobro slaže i s Nininim sinom Carlosom. 

Talijanski mediji pišu kako bi se par mogao uskoro vjenčati jer je Nina često isticala kako bi voljela imati veliku obitelj. Blagoslov joj je dao i bivši suprug Fabrizio, od kojeg se rastala 2009. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

'Bio sam u vojsci, snimio video u Yugu i postao TikTok zvijezda Balkana. Odmah su me psovali'
ŽIVOTNA PRIČA JUSTUSA REIDA

'Bio sam u vojsci, snimio video u Yugu i postao TikTok zvijezda Balkana. Odmah su me psovali'

Plus+ NOVI EXPRESS Justus Reid je 24-godišnjak podrijetlom iz Rapid Cityja u SAD-u, tiktoker koji se proslavio videima iz 'regije'. Dobro nas je upoznao, Balkance, potpuno 'skužio', a onda odlučio i zabavljati nas...