Obavijesti

Lifestyle

Komentari 110

Nema boljih prijatelja od ova 4 znaka Zodijaka: Oni su rame za plakanje, 'partneri u zločinu'...

Nema boljih prijatelja od ova 4 znaka Zodijaka: Oni su rame za plakanje, 'partneri u zločinu'...

Bilo da tražite odanu osobu od povjerenja, pustolovnog 'partnera u zločinu' ili nekoga da vas podržava, određeni horoskopski znakovi ističu se kao najbolji prijatelji

1. Rak: Njegujući skrbnik

Rakovi su poznati po svojoj suosjećajnoj prirodi i nepokolebljivoj odanosti. Kao vodeni znakovi kojima vlada Mjesec, posjeduju intuitivno razumijevanje emocija, što ih čini empatičnim slušateljima i suosjećajnim suputnicima.

Vaš prijatelj Rak bit će vaš stup snage tijekom životnih oluja, nudeći sigurnu luku usred nemirnih mora. Svojim instinktima za odgajanje i zaštitničkim instinktima, Rakovi njeguju duboke, značajne veze izgrađene na povjerenju i međusobnoj podršci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

2. Vaga: Skladni diplomat

Vage su oličenje ravnoteže i harmonije, blagoslovljene prirodnim šarmom koji privlači ljude k njima kao moljce prema plamenu. Pod vladavinom Venere, planeta ljubavi i ljepote, izvrsni su u njegovanju mira i rješavanju sukoba taktično i diplomatski. Vaš prijatelj Vaga udahnut će u vaš život eleganciju i gracioznost, stvarajući skladnu atmosferu kamo god pošli.

Sa svojom društvenom prirodom i istančanim osjećajem za poštenje, Vage su divni prijatelji kojima je prioritet sklad u njihovim vezama.

To ni sebi neće priznati: Najveće tajne svakog znaka horoskopa
To ni sebi neće priznati: Najveće tajne svakog znaka horoskopa

3. Strijelac: Avanturistički pionir

Strijelci su vječni avanturisti Zodijaka, koje pokreće bezgranična žeđ za znanjem i novim iskustvima. Pod upravom Jupitera, planeta ekspanzije i optimizma, posjeduju zarazan entuzijazam koji izaziva uzbuđenje u onima oko njih.

Vaš prijatelj Strijelac bit će vaš partner u zločinu u uzbudljivim izletima, potičući vas da prigrlite spontanost i istražite čuda svijeta. Svojim avanturističkim duhom i otvorenim umom, Strijelci nadahnjuju svoje prijatelje da žive život punim plućima i prihvate uzbuđenje nepoznatog.

Evo čega se znakovi Zodijaka najviše boje: Blizanci samoće...
Evo čega se znakovi Zodijaka najviše boje: Blizanci samoće...

4. Ribe: Sanjivi idealist

Ribe su sanjari i vizionari Zodijaka, obdarene beskrajnom maštom i dubokom vezom s mističnim carstvima. Pod upravom Neptuna, planeta duhovnosti i intuicije, posjeduju dubok izvor empatije i suosjećanja koji nadilazi zemaljske granice.

Vaš prijatelj Riba istkat će očaravajuće tapiserije fantazije i magije, pozivajući vas da istražite dubine svoje mašte i prigrlite ljepotu neviđenog. Svojim intuitivnim uvidima i poetskim senzibilitetom, Ribe svoja prijateljstva obogaćuju osjećajem čuđenja i očaranosti, piše Astrotalk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 110
'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'
NEOBIČNA ODLUKA

'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'

Svi znamo da novac ne može kupiti sreću, ali mnogima od nas mogao bi znatno olakšati život, osobito ako bi to značilo preseljenje u dom iz snova, otplatu dugova i prestanak brige oko troškova života