Obavijesti

Show

Komentari 3

Nelly Furtado nosila je kreaciju Zigmana na koncertu, pohvalila se i na društvenim mrežama!

Nelly Furtado nosila je kreaciju Zigmana na koncertu, pohvalila se i na društvenim mrežama!
8

Nelly Furtado nastupila je na glazbenom spektaklu, a nosila je kostim koji joj je kreirao hrvatski dizajner Juraj Zigman

Uoči otvaranja Europskog prvenstva u nogometu 2024., u srijedu je München postao epicentar zabave. Na livadi Theresienwiese bio je Fan Fest Euro 2024. na kojem su nastupale svjetske glazbene zvijezde, poput Ed SheeranNelly FurtadoMark Forster i Dylan. Na društvenim mrežama svojim outfitom pohvalila se pjevačica, a kostim joj je radio naš dizajner Juraj Zigman, kojeg je i označila u objavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Na Zigmana 'pala' i Beyonce, na turneji nosi njegov kostim: 'Baš sam sretan, dugo smo ga radili' 00:43

Pjevačica je pozirala ispred ogledala u kostimu crveno-zlatne boje sa Zigmanovim potpisom, a sudeći po njezinom osmijehu vrlo je zadovoljna onime što joj je kreirao slavni Zigman.

VIDEO Nelly Furtado šokirala je fanove izgledom: 'Ne pamtim ju ovakvu. Prije nije imala obline'
VIDEO Nelly Furtado šokirala je fanove izgledom: 'Ne pamtim ju ovakvu. Prije nije imala obline'
Fan Fest EURO 2024 - Munich

Njezinu objavu u obliku Instagram priče podijelio je i dizajner.

Čini se kako ovo nije prvi put da radi kostim za kanadsku pjevačicu. Ranije je podijelio fotografiju na kojoj je Furtado u srebrnom kostimu koji je upotpunio s jaknicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official)

Modni dizajner Juraj Zigman je mnogo puta surađivao sa svjetskim zvijezdama među kojima su bile Beyonce, Christina Aguilera, Nicki Minaj, Rita Ora, Cardi B...

Letu 3 i Severini kostime radio Juraj Zigman. Za 24sata otkrio: 'Imam i iznenađenje za finale!'
Letu 3 i Severini kostime  radio Juraj Zigman. Za 24sata otkrio: 'Imam i iznenađenje za finale!'

Nedavno se nakon godina izbivanja s pozornice Nelly odlučila vratiti glazbi pa time i koncertima. Pjevačica poznata po hitovima 'Maneater', 'Say It Right' i 'Promiscuous', nastupila je na festivalu 'Tecate Emblena' koji se održao u Meksiku na autodromu Hermanos Rodriguez.

@pasion_fm #NellyFurtado se encuentra en medio de la polémica y es que fue duramente criticada por su aspecto físico, aunque muchos de sus seguidores tambien la apoyaron diciendo luce mejor que nunca 💃🏼😱 . . #espectaculos #tendencia #reels #polemica #viral #nellyfans #pasionfm #pasionfm1043 #exitosdelos90s ♬ I'm Like A Bird - Nelly Furtado

Pažnju je privukla mnogih, ali ne na najbolji način, budući da su mnogi komentirali njen fizički izgled i 'nekoliko kilograma više'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3