Obavijesti
komentari
'Nedostaje radnika, ugostitelji će morati zatvarati lokale...'
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ci
Hrvatska je danas zemlja staračkog stanovništva,nama prosječan stanovnik ima preko 50 godina,na selima i u manjim gradićima i preko 60. Samim tim je normalno da fali majstora svih vrsta,a ne samo kuhara,konobara i trgovaca. Zemlju masovno napuštaju samo radno sposobni ljudi sa djecom.
koza
Da,ali osnovni problem je šta su u školama stavili da konobar i kuhar idu 3 godine i već 20- tak godina u konobare i kuhare se upisuju oni koji nemaju gdje .. Prikaži još ↓
ci
Kao konobar može raditi svatko,većina ovih što rade na Jadranu oupće nisu završili za konobare. Kuhar je već ozbiljnija profesija i to treba znati..
koza
Znači i ti bi mogao?Vjerojatno znaš flambirati biftek,palačinke...Vjerojatno znaš 3-4 jezika i konobarski posao? Znaš i vrste vina i koje s kojim jelom najbolje Prikaži još ↓
ci
Koliko posto sezonskih konobara flambira bifteke i palačinke? Pa di ti živiš? To je uglavnom radna snaga s kontinenta,Bosne i Srbije koja nikad prije nije konob Prikaži još ↓
koza
Ahahahaha, pa zato nam turizam i je u kukcu .Ja sam 25 godina bio u ugostiteljstvu i turizmu i kad ti dođu radit likovi koji pojma nemaju ili koje je netko priu Prikaži još ↓
ci
Mi nemamo dovoljno radne snage,pa su ugostitelji prisiljeni uzimati svakoga.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .