Iskoristite zadnji dan festivala i uživajte u hrani koju nude zagrebački restorani. Festival je smješten u dubokoj hladovini i idealno je mjesto za ove vruće dane. Budite navečer uz live svirku benda Cold Shower
Nedjeljni ručak na Jarunu: Vrhunski restorani na Chill&Grillu za cijelu obitelj
Deset dana festivala Chill&Grill proteklo je u sjajnom raspoloženju - live svirke bendova, vrhunski hrvatski chefovi i sjajni koncerti grupe Detour i Bolesna Braća te popularnog Zemba Latife koji su rasplesali zagrebačku publiku. Na Jarunu su od četvrtka 26.4 nastupali bend Živa Legenda, All Stars Bend, Sunnysiders, Soul Shadows, Retrodukcija, Elvis Noa Sršen i poznati DJ-evi - Stanko Bondža, Sinke Fresh, Doc Cedro, Jurki, Medo i Škrinjica, čije je nastupe publika jedva dočekala. Večeras dođite i rasplešite se s bendom Cold Shower i DJ-em Em Bee koji će zatvoriti festival.
Odlična ponuda jela
Tijekom festivala posjetitelji su imali prilike vidjeti cooking showove koje su pripremali vrhunski chefovi Marko Palfi, Almo Čatlak, Jasmin Hajrula, a sjajnu gastro ponudu prezentirali su i restorani koje je okupio partner projekta, Hrvatska Obrtnička Komora, a kojima je cilj bio predstaviti tradicionalne kuhinje širom Hrvatske. Restoran Žganjer iz Ozlja spremao je burger od junećeg jezika, kojeg do 31.8 možete probati u njihovom restoranu, a chef iz Baranjske kuće pripremao je šarana na rašljama. Konoba Galinac oduševila je posjetitelje paštetom od ribe i kozica te lignjama na žaru. Kuhali su i mladi inovativni kuhari iz obrtničke škole Slavonski Brod. Svih dana festivala na Jarunu su svoje menije prezentirali i zagrebački restorani.
Odaberite za ručak nešto iz odlične ponude
Stoga iskoristite priliku i zadnjeg dana festivala na Jarunu dođite isprobati bogatu gastro ponudu. BBQ Hot Yard nudi moćna bogata jela poput Smoked Hot Doga i Treatment Burgera. U El Toro Restaurantu možete probati Classic burger, ali i ljetni šiš ćevap, a Jack'n' Bowl nudi malo Šri Lanke u obliku bogatog jela kotthu. Tu je i KSS Burgers s čak šest vrsti burgera i Maredo s menijem s dobrog klasičnog roštilja. Kitchen & Grill plac nudi široku paletu jela od pljeskavica do telećih trganaca i mariniranog batka, a Wok By Matija slaže wok po guštu svakog gosta.
Inspiracija s najboljim receptima
Pogledajte videa s najboljim receptima s Chill&Grilla!
Chef Marko Palfi pripremao je lungić s gljivama i ukusne umake s majonezom.
A evo i recepta Alma Čatlaka koji je pokazao kako se sprema hot dog s roštilj kobasicom uz dodatak luka, naribanog cheddar sira, narezane slanine, te guacamole umaka, odnosno namaz od avokada koji se odlično slaže sa slavonskim okusima.
Pokretanje videa...
Chef Jasmin Hajrula u svom je kulinarskom showu Studenac marketa otkrio tajnu za svoj jedinstveni recept s kobasicom od bijele ribe. Pogledajte kako to spravlja.
Pokretanje videa...
Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën, Make It Count, Hrvatska Obrtnička Komora i Hilton.