Obavijesti
komentari
Ne košta skoro ništa: Najbolja metoda za kuhalo bez kamenca
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

VL
Za koga je ovo za Nijemce ili Hrvate u nas nema kamenca mislim barem kod mene nema ga uopće dok u Njemačkoj svaki dan trebaš ovako cistiti kuhalo
DamirOsZg
Gdje ti zivis pa nemas kamenca?Voda kod mene u zgradi je ocaj dva puta i sve bijelo.Trosim ocat kao vodu hahahahha
Rafo
U Istri je katastrofa što se tiče kamenca. Svake godine iz bojlera izvadim kantu kamenca (doslovce), perlatore treba čistiti bar jednom mjesečno, vodovodne cije Prikaži još ↓
#mthesec
Kamenca ko u prici :))) Jedino ga u Skotskoj nisam imao, tamo je stvarno voda savrsena :))
VL
u mene ga nema uopce niti malo 0 znaci nisam znao sto je kamenac dok nisam dosao u njemacku iz dalmatinske zagore sam inace
DamirOsZg
Joj to bi bilo lijepo, ovdje u Zagrebu je uzas bar u mojoj zgradi. U Osijeku je bilo ali puno manje.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .