Obavijesti
komentari
Ne dajte se prevariti - evo kako prepoznati pravi med od lažnog
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Kerplunk
Nešto je nelogično u članku. Prvo kaže da pravi med u sebi nema šećera (što je apsolutno netočno, btw), a dalje piše da se pravi med kristalizira, a pod visokom temperaturom karamelizira. A kristalizira se zapravo šećer, karamelizira se šećer. Naravno da u pravom medu ima šećera, zato se navedeno i događa i zato med i jest sladak. Stvar je da je to prirodni šećer, dok se u umjetni med stavljaju umjetni zaslađivači.
Dk
Lupaju bez veze ko i obično s tim "korisnim" savjetima. Ta koji med se ne otapa u vodi (nakon malo vremena)?!
Tr
U umjetni med se ne stavljaju umjetni zasladjivaci nego se stavlja obicni bijeli secer u ispravnom omjeru s vodom + caj i malo tamne cokolade kao boja + za miri Prikaži još ↓
Clandestino_1
Dobro je napisano u clanku jer govore o obicnom seceru koji se dodaje u med i jos mnogo toga sto se dodaje da bi ga bilo vise tridtan vam je lijepo napisao. PRA Prikaži još ↓
Kerplunk
Clandestino, pravi med kristalizira zato što u njemu ima prirodnih šećera. I to je ono što kristalizira, šećer. U članku je napisano da u medu nema šećera, što Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .