Obavijesti

Sport

Komentari 28

Navijači Hajduka podijeljeni oko 'slučaja Perišić': 'Trenerova uvijek mora biti posljednja'

Navijači Hajduka podijeljeni oko 'slučaja Perišić': 'Trenerova uvijek mora biti posljednja'

Hajduk je jutros na društvenim mrežama objavio grafiku koja najavljuje utakmicu s lokosima, a većina navijača komentirala je "slučaj Perišić"

VIDEO

Ivan Perišić (35) nije u sastavu Hajduka za utakmicu drugog kola HNL-a protiv Lokomotive (18.30 sati) nakon što ga je Gennaro Gattuso izbacio zbog nediscipline. Iskusni "vatreni" oglasio se s dvije rečenice i zaželio sreću momčadi u utakmici, a talijanski strateg još nije otkrio pozadinu ovog slučaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gattuso uvodi red! Odstranio je Ivana Perišića zbog nediscipline 01:03

Splitski klub jutros je na društvenim mrežama objavio grafiku koja najavljuje utakmicu s lokosima, a većina navijača komentirala je "slučaj Perišić".

- Podrška Gattusu. Napokon nam je trener gazda. Perišić je profić i on će svoju kaznu tako i da odradi, a što je točno bilo neka ostane u klubu. Dosta je toga da cure stvari van - komentirao je jedan navijač, dok se drugi čudi izostavljanju Perišića.

Gattuso uvodi red! Odstranio je Ivana Perišića zbog nediscipline
Gattuso uvodi red! Odstranio je Ivana Perišića zbog nediscipline

- Izgubit ćemo danas. Nemamo trenera niti uigrane igrače...Ostaviti Perišića doma u Splitu? Pa nije Perišić bilo tko, kolika je bila euforija oko njegovog dolaska, ali nažalost vidio je i on što se u Hajduku zbiva, pa će uskoro otići. Pod Lekom i Karoglanom je bila bolja igra, a za Dambrauskasa da ne govorim. Ovaj Gattuso se više bavi nebitnim stvarima, kako bi skrenuo pozornost s loše igre. Sve u svemu bit će još jedna sezona bez Europe, bez naslova u HNL i Kupu, jer Rijeka i Dinamo su očigledno za dvije klase bolji od nas.

Perišić igrao 68 minuta protiv Slavena

Perišić je u prvom kolu protiv Slaven Belupa igrao od prve minute, a u 68. minuti ga je zamijenio Emir Sahiti, koji je također svojedobno bio odstranjen od Gattusa.

U jednom od najpopularnijih komentara na Hajdukovoj stranici jedan navijač poručuje kako i Hajduk i Perišić trebaju ostaviti ovaj slučaj iza sebe i krenuti dalje...

- Svi klubovi imaju ovakvih problema, samo na nesreću, kod nas se to odmah stavlja u prvi plan, i svi se raspravljaju o tome, tko je kriv i na čiju stranu treba? Trenerova treba biti posljednja, koliko god to nekome čudno i neprihvatljivo bilo, Perišić, jedan od najvećih igrača hrvatske reprezentacije, ali poslije povrede ni jedan centar šut, ni jedan prodor nije napravio, strah je tu očigledan, vjerujem da i njega to sve muči i da zbog toga i njemu nervoza raste, sve u svemu, što god da bude odlučeno, treba prihvatiti i ići dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone