Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

EmillePalka
Jedini originalni kulen radi se u široj okolici Spačvanskog bazena (Vrbanja, Soljani, Drenovci). Sve drugo su kopije ili lažnjaci.
Dk
glupost naravno
EmillePalka
Pa nije ti neki argument! Za početak, znaš li uopće sastav kulena?
Dk
kakve to veze ima sa tvojom tvrdnjom o Spačvanskom bazenu? kao, samo tamo ima svinja i paprike? ma de bjež
EmillePalka
.... reci sastojke, pa možemo dalje komentirati ...
Dk
ajd ti argumentiraj zašto je baš samo kulen iz Spačvanskog bazena jedini originalan? nisi ništa napisao, a tražiš protuargumentaciju, ma nemoj :) kakve fore :)
EmillePalka
To je svojevremeno, u bivšoj YU, bio najizoliranije područje tadašnjeg osječkog kotara. Zato nisu podlegli industrijalizaciji proizvodnje. Količina sastojaka je Prikaži još ↓
Dk
to što navodiš je samo receptura, ništa drugo, a svakako ne argument za jedini originalni kulen... imalo bi smisla SAMO ako bi svi drugi proizvodili masovno i Prikaži još ↓
EmillePalka
... jedini su koji odvajaju meso (samo bijelo), jedini su koji stavljaju isključivo 3 + 1 sastojaka i jedini koji ne stavljaju slatku papriku za boju...
Dk
i opet je riječ o recepturi, sorry, nisi me uvjerio u "originalnost" :) ali da se ne svađamo, nema tog domaćeg kulena kojeg ću ja odbiti :)
EmillePalka
HeHe. Nije receptura, To je više postupak.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .