Ak neko tak radi i veli da je zadovoljan vjerovatno ga dobro i plate ali mene zanima gospodo chefovi od kada su kuhari neobrijani i bez kapa sory decki vama se
masno placa za vasa djela i sigurno u tim kreacijama ne bih htio dlaku ili tak nesto ak si kuhar po meni trebas biti zasticen nisu bez veze smilili kape za vas i nemrete vi neku modu tjerati dok radite sa hranom narocito kad pustite bradurine i nemre me niko uvjeriti da neka dlaka ne zavrsi u hrani
Prikaži još ↓
ba
barba1
27.11.2019.
Odustani
Čuj robovlasnika, delaju mu 24 sata, po europskom zakonu 8+8+8 bi moralo biti a sve ostalo je protuzakonito.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .