Obavijesti
Komentari 12
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Tw
A jeste jalni u komentarima. A zašto ne bi mogao biti šef? Jer je mlad? Jer se obrazovao u Hrvatskoj? Zašto nekima tuđe uvijek mora biti bolje? Imamo i mi jako Prikaži još ↓
zZ
A zasto uvijek Sa mesom???
Antirevolucionar4
rizoto je to neki klub u francuskoj? tko brani za rizoto?
g6
Strasan recept za oscara 😅😂👍
Slajzerizer
Djeca danas kuhaju i djeca su šefovi .Hoteli visoke kategorije su se stizali i zapošljavaju samo dno dna radnike.Po čemu bi ovaj klinac bio drugačiji i kakva je Prikaži još ↓
DR
kako se izgovara ime tog restorana? odvratno....
Ni
Mene samo interesira ima li ili nema jogurta?
picuskin
Jak chef obrazovan po domaćim kuhinjama
u.
Za cca 15 godina budem te pitao za zdravlje.
Dk
Ja bi špagete bolonjez koji se kuha 12 sati
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .