Obavijesti
članak
Svi su ludi za burgerima: Tajne dobrih začina za savršen okus
Komentari 6
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

vo
90% hamburgera koji se rade kod nas su smeće.
ĆVIČEK
Amerikanski izum a stigli iz Hamburga pa Hamburg je na sjeveru Njemačke.
Dk
Ma daj.. otkrili smo burgere..
dragan18
Pojma vi nemate.
Dk
juneceg mesa ali kojeg...ruza,orah.podorah,plecka,biftek ,ramsteak...nemate vi pojma
bo
na ovo bi jos nadodao mozda meni i bolji nacin pecenja pljeskavice da se stavi na papir za pecenje i u rol.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .