Da bi restoran bio uspjesan treba se poklopiti dosta stvari od ambijenta,ponude i osoblja po me meni je jedna od jacih karika konobar koji te doceka smjesti upu
ti i ako zna svoj posao vodi cijelo vrijeme jer ako se uspostavi kontakt sa gostom onda je sve lakse cak i onda kad kuhar zaj... nesto
Prikaži još ↓
a2
audi 2.0
29.10.2019.
Odustani
To sam si i mislio. Reklama za restorane. Tko plati njega hvale.
posljednji zagorac
28.10.2019.
Odustani
Uhhh... otkud da krenem? Bilo je svega... ali naj draže mi je bilo kad je žena bila na redu da plati a mi na sljemenu u Lagviču... hahaha... koji račun ljepi. F
ina janjetina i super graševina. (*pozor: ako nije red da žena plati niti za boga iči tamo na ručak!)
Prikaži još ↓
Cv
Cvrčko
28.10.2019.
Odustani
Ajmo preporuke za dobre restorane koji nemaju astronomske i neopravdane cijene 😯
ZG pa sire po HR...
iK
iKnowLife
28.10.2019.
Odustani
Vise volim sjest medu obicne smrtnike, najest se, dakle da je hrana dobra i da ima ljudi jer ako ima ljudi onda stalno dolazi nova hrana pa bi namirnice trebale
bit svijeze. A ovo di ti slika na tanjuru i tako dalje ma od toga ne patim.
Prikaži još ↓
posljednji zagorac
28.10.2019.
Odustani
Dragi moji! Nema ljepše nego kad si sam roštiljam na Bundeku mesine svakakve vrste ,zalit litrama pive i bambusa... to ti je bogovski restoran. Drugo je sve k..
.c!
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .