Obavijesti
Evo što vaša tehnika roštiljanja zapravo govori o vama
Komentari 11
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ra
Ja sam onaj koji priprema, roštilja i jede, pored toga pije a kasnije i jebe !!!
ba
Jjjj
EmillePalka
Ugalj pravim sam od jasenova drva, neposredno prije. Marinirano mesu do 24 sata. Dobro društvo, vesele žene i pokoja pjesma. Čista akustika i niti slučajno bilo Prikaži još ↓
Go
Nisam rjesavao ali i bez toga znam koji sam tip - gladni !
Dk
Sve točno rečeno.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .