Obavijesti
komentari
Ivan Šolić: Stižu klimatski ekstremi, raste i opasnost od šumskih požara
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

pt
ma koji ekstremi?! to uvijek bilo i bude, klima je proces koji se uvijek mijenja, nema vječnih klimatskih pojaseva, oni putuju istok zapad sjever jug milijunima godina. naš je problem što se danas bilježi puno toga, i objavljuje, pa se stekao dojam jako puno događaja, a mjesto u novinama uvijek dobivaju oni koji strše, senzacija. ignoriraju se prosječnosti, ili ono što ne ulazi u mainstream politike i medija, slizane braće. vruće je, nikad tako nije bilo? da, sigurno, samo nekad naši nisu imali doma termometar, oni su se vozili u pretrpanim autobusima na posao i s posla, vlakom, bez klime, radili po 'fabrikama' u teškim uvjetima, neklimatiziranim prostorijama, pa su preživjeli. danas u dućan ne ideš bez upaljene klime. naravno da ti je vruće kad izađeš van, a 8 sati si bio na 23 stupnja. premekani smo postali, pekmezi, sve nas smeta, zima ljeto, nikad dobro. opasnost od šumskih požara? što lik ne veli da ih je više od 80% podmetnuto namjerno, veliki ostatak je uzrokovan nepažnjom, a vrlo malo ih pokrene udar groma, iskrenje dalekovoda. požar ne nastane sam od sebe. super je ovaj novi svijet, politika, plaše te sa svime, svinjska gripa, ptičja gripa, korona, rusi, vatra, voda.. zapitaš se kako su naši preživjeli, bez te silne tehnike koju mi imamo... zamisli, ni jedna livada, polje, nekad nije bilo zapušteno, danas većina. pa se čudimo, klimatske promjene.. pa gdje baš one, a ne naš nerad?!
k4
de skrati esej mozda ga onda i procitam
crazy mind
pripisivati iskljucivo covjeku uzroke promjene klime je glupo. jednako glupo kao i negiranje naseg utjecaja na promjenu klime. definitivno je da se klima mijenj Prikaži još ↓
ja
ptah .......bravo , sve je to tako , danas je narod poludio , Boga je ostavio i prihvatio zlo , i šta dobro čeka , ne znam .......
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .