Obavijesti
Komentari 50
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

cerat_1
U bijeli žganci, mrak još kad se luk preprži na masti gdje je ostalo mrvica od čvaraka. Ali rade se od krumpira brašna vode i soli a ne samo od brašna i vode.
Dr.Gonzo.
Ova sirotinjska jela neki prodaju danas kao delicije.... a prodaju muda pod bubrege....
2 x general
sve više ljudi bježi n aselo i želi voditi seoski život
Dk
Ovo bi dobrodošlo bar dva put na godinu, čisto kao ispušni ventil od stresa
_Varešak_
Ništa posebno. pura ko pura,bar dva puta mjesečno to konzumiram,zimi uz to još dobro sjeda kiseli kupus.
Olujno Ljeto
Meni ne treba Mišelin ni Goodyear pa ni Sava guma da mi kaže da su od moje bake bijeli žganci sa vrhnjem domaćim naj bolji a žuti (kukuruzno brašno domaće) s do Prikaži još ↓
TI
Bijeli ili žuti apsolutno svejedno. Bili su izvrsni sa svim što se kuhalo na selu, kiselo zelje, samo na masti mast i luk,kao doadatak gulašima i saftu. najbolj Prikaži još ↓
Josip33
kajmak? Jel to neki dureksov lubrikant? De upotrebljavajte hrvatske rijeci!
la
Kajmak?Od kud si ti bre?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .