Krumpire prvo ogulite i narežete na kockice, a zatim ih prokuhajte da omekšaju. Kad prokuhaju ocijedite ih i rasporedite da se potpuno osuše. Kako bi bili hrskavi, ključni su češnjak i ulje
Napravite savršeno hrskave krumpiriće - brzo i bez pećnice
Kuhar Morgan Hipworth je otkrio kako napraviti 'najbolji hrskavi krumpir ikada', a njegov trik ne uključuje pećnicu. Umjesto da ih stavi u pećnicu, on krumpire stavlja u lonac za pirjanje.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Krumpire prvo ogulite i narežete na kockice, a zatim ih prokuhajte da omekšaju. Kad prokuhaju ocijedite ih i rasporedite da se potpuno osuše.
Zatim objašnjava svoj jedinstveni trik koji uključuje češnjak i ulje.
- Ogulite češnjak i tanko ga narežite. Dodajte ga u lonac s maslinovim uljem i ostavite da pirja na laganoj vatri oko 20 minuta. Zatim procijedite češnjak i dodajte ulje u tavu zajedno s krumpirima. Začinite ih sa soli i ružmarinom te dodajte češnjak od ranije i pirjajte ih na jakoj vatri dok ne postanu super hrskavi. Promiješajte sve da se sjedini i na kraju poslužite - objasnio je Hipworth, piše Metro.