Obavijesti
komentari
Namirnice koje krivo jedemo: Krumpir, brokulu, jabuke...
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

re
Češnjak nekad drobim nekad sjeckam,jabuke volim kad su tvrđe,ne volim prezrelo voće,mrkvu uvijek kuham cijelu u juhi,u varivima ju prije isjeckam ili čak naribam,krumpir više volim crveni,a brokulu kuham kratko u malo juhe. članak je poučan,ali većina nas to zna otprije,ipak se dobro ponekad podsjetiti i utvrditi gradivo.
ve
Moram te pitati za brokulu, šokiraš li ju poslije hladnom vodom ili ne?
re
Da ako ostaje za kasnije onda ju isperem pod ledenom vodom da se zaustavi proces kuhanja,ako odmah poslužujem sa ostalim kuhanim povrćem onda ne. Inače kratko j Prikaži još ↓
ve
Meni je i boja puno svježija. Raskuhano povrće m nije užitak.
re
Točno,raskuhano može eventualno poslužiti da se zgusne juhica ali pripazi se pa se to zaista rijetko dogodi. Volim kad povrće zadrži svoju prirodnu boju,npr gra Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .