Češnjak nekad drobim nekad sjeckam,jabuke volim kad su tvrđe,ne volim prezrelo voće,mrkvu uvijek kuham cijelu u juhi,u varivima ju prije isjeckam ili čak naribam,krumpir više volim crveni,a brokulu kuham kratko u malo juhe. članak je poučan,ali većina nas to zna otprije,ipak se dobro ponekad podsjetiti i utvrditi gradivo.
ve
veritas et aequitas
14.10.2014.
Odustani
Moram te pitati za brokulu, šokiraš li ju poslije hladnom vodom ili ne?
re
realna
14.10.2014.
Odustani
Da ako ostaje za kasnije onda ju isperem pod ledenom vodom da se zaustavi proces kuhanja,ako odmah poslužujem sa ostalim kuhanim povrćem onda ne. Inače kratko j
u kuham da ne izgubi svoja svojstva.
Prikaži još ↓
ve
veritas et aequitas
14.10.2014.
Odustani
Meni je i boja puno svježija. Raskuhano povrće m nije užitak.
re
realna
14.10.2014.
Odustani
Točno,raskuhano može eventualno poslužiti da se zgusne juhica ali pripazi se pa se to zaista rijetko dogodi. Volim kad povrće zadrži svoju prirodnu boju,npr gra
šak neće izblijediti ako se u vodu uz malo soli doda prstohvat šećera. Bit će boljeg okusa a boja će ostati prirodna zelena.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .