Obavijesti

Sport

Komentari 1

Nakon sina, na stazi se razbio i Schumijev nećak: Sudario se na utrci i slomio lumbalni kralježak

Nakon sina, na stazi se razbio i Schumijev nećak: Sudario se na utrci i slomio lumbalni kralježak

Kad se vratio kući, govorio je da ga bole leđa. Otišli smo nakon toga na preglede u Salzburg i tamo se pokazalo da je ozlijeđen, rekao je vozačev otac Ralf Schumacher

VIDEO

Ljubitelji oktanskog sporta naslušali su se koliku je štetu na bolidima HAAS-a napravio Mick Schumacher (23), sin slavnog vozača Michaela (53) te koliko je milijuna otišlo 'u zrak' nakon njegovih nesreća. Također, uz mnogo je sreće prošao bez ozljeda, ali to nije uspio njegov mlađi bratić David (20) koji je nakon teškog sudara na Hockenheimu imao težak sudar.

DTM 2022, Hockenheimring

Bilo je to u osmom zavoju staze. U nesreći su sudjelovala četvorica vozača - mladi Nijemac sudario se s Thomasom Preiningom, nakon čega su automobili Dennisa Olsena Rolfa Inechena završili u barijerama kraj staze nakon čega se Olsenov automobil i zapalio, a Schumacherov je automobil nakon sudara ostao na stazi.

Odmah nakon nesreće dobro se osjećao sin Ralfa Schumachera (47), ali s vremenom mu je postajalo lošije.

DTM 2022, Hockenheimring

- Kad se vratio kući, govorio je da ga bole leđa. Otišli smo nakon toga na preglede u Salzburg i tamo se pokazalo da mu je slomljen lumbalni kralježak. Rečeno nam je da bi to za Davida moglo značiti i šest tjedana pauze -.objasnio je Ralf.

Kako piše njemački Bild, neće trebati na operaciju. ali morat će pauzirati. Pitanje je samo kako će se sve odraziti na njegovu karijeru. Podsjetimo, što se tiče Micka Schumachera, HAAS se još nije izjasnio o tome hoće li mu produžiti ugovor na kraju godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Schumacher ponovno izlazi u javnost zbog ljepotice iz BIH?
VESELJE U OBITELJI

Schumacher ponovno izlazi u javnost zbog ljepotice iz BIH?

Michael Schumacher nedavno je navodno prisustvovao udaji kćeri Gine-Marie, a uskoro bi moglo biti novo veselje u obitelji Schumacher. Njegov sin Mick navodno se zaručio za Lailu Hasanović koja je porijeklom iz BiH