Obavijesti

Show

Komentari 69

Nakon Onura i Bali bega, vojska obožavateljica prati svog novog omiljenog turskog glumca Cana

Nakon Onura i Bali bega, vojska obožavateljica prati svog novog omiljenog turskog glumca Cana
7

Turski miljenik žena za kojim pate i brojne Hrvatice, Can Yaman, ispričao je svoju priču o godišnjem odmoru koji mu je potpuno promijenio život.

Can Yaman (31) postao je nova glumačka senzacija za kojom pate brojne obožavateljice diljem svijeta. Glumac serije 'Sanjalica' nije samo lijepo lice i 'isklesano' tijelo. Naime, Can je i pametan: završio je pravni fakultet u Istanbulu i radio je u odvjetničkom uredu jedno vrijeme. Na godišnjem odmoru, ne očekujući ništa, otišao je na audiciju za jednu TV seriju i naravno - dobio ulogu! Tko bi odbio ovog pravnika, modela i novopečenog glumca znajući kakvu popularnost će donijeti seriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:29

Nakon serije 'Dolunay' koja ga je proslavila, ovaj glumac kosovsko-makedonskih korijena prihvatio je ulogu fotografa i vlasnika marketinške agencije u seriji 'Sanjalica'. Koliko je postao popularan govori i podatak da ima preko 8,2 milijuna pratitelja na Instagramu gdje svoje obožavatelje često počasti slikama bez majice.

Foto: Instagram

Can je priznao da je u ljubavi jako sebičan, ne voli raditi kompromise, niti bi bio spreman mijenjati sebe zbog svoje bolje polovice.

Foto: Instagram

Zapravo je poprilično izbirljiv kad su u pitanju žene: ne voli glasne, nametljive djevojke, ali isto tako ne voli ni misteriozne, šutljive žene. Kaže da mu je kod djevojke najbitnije da je vesela i da ima dobru energiju koja će ga potaknuti da bude najbolja verzija sebe.

 

Foto: Instagram

Međutim, na veliko razočaranje (ili ljubomoru) obožavateljica, izgleda da je jedna djevojka ipak uspjela zadovoljiti sve Canove kriterije. Na snimanju nove serije 'Sandokan' u Italiji, gdje u glavnoj ulozi glumi gusara, Can je upoznao talijansku voditeljicu Dilettu Leottu (29) za koju se 'šuškalo' da je bila u vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem (39).

Turski glumac potvrdio vezu s Dilettom: Mi smo opasan par
Turski glumac potvrdio vezu s Dilettom: Mi smo opasan par

Can je na Instagramu podijelio sliku na kojoj on i voditeljica vježbaju pucanje, a u opis slike je napisao 'Opasan par'. 

 

Foto: Instagram

Bez obzira na novu vezu, turski miljenik žena radi i trenira napornije nego ikad, a rezultate njegovih treninga moći ćete vidjeti u novoj seriji 'Sandokan' za koju se predviđa da će izaći u listopadu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 69
Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi
POGLEDALI SMO TURISTIČKE PONUDE

Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi

Pjevačica voli egzotična putovanja, a ovoga puta se odlučila za safari. Noć u hotelu, u kojem odsjeda s obitelji, košta od 1600 i 3000 eura