Obavijesti

Show

Komentari 10

Nakon Becksa i Victoria se slikala polugola za Armani

Nakon Becksa i Victoria se slikala polugola za Armani
5

Nakon što je Davidova reklama za Armani podigla 'prašinu' zbog toga što se sumnjalo da mu je računalno uvećana muškost, na redu je Victoria

VIDEO

Victoria Beckham ima 34 godine i rodila je tri sina, ali ništa od toga ne možete vidjeti na njezinu tijelu u novoj Armanijevoj reklamnoj kampanji. Iako je uvijek govorila kako gola izgleda odvratno, Posh je ipak popustila Giorgiju i nakon supruga dogovorila suradnju na seriji reklama u kojima će pokazati poprilično golog tijela. Na dvije objavljene fotografije vidi se Victoria kako leži i sjedi na krevetu odjevena samo u štikle i donje rublje. Slike su crno-bijele i vjerojatno računalno obrađene. Ako je vjerovati fotografijama, Victoria nema ni grama sala, a ima i 'pločice' na trbuhu. To iznenađuje baš zbog njenih prijašnjih izjava u kojima je govorila kako je trudnoća ostavila brojne tragove na njenu tijelu.
- Postoji gomila stvari koje mi se ne sviđaju na mom tijelu. Imam previše obješene kože na trbuhu - ne tako davno pričala je Posh.
S Armanijem je potpisala gotovo sto milijuna kuna vrijedan ugovor na tri godine i to nakon što je prošlogodišnja kampanja s Davidom Beckhamom (33) izazvala komentare milijuna ljudi.  
- Jako sam uzbuđena zbog prilike da radim s Armanijem. Imam jako puno poštovanja prema njemu - kazala je Victoria.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije