Obavijesti

Show

Komentari 0

Najslađi zbor zauzeo baš cijelu pozornicu 'Supertalenta': Nikad nisam vidio ovako šarenu ekipu

Najslađi zbor zauzeo  baš cijelu pozornicu 'Supertalenta': Nikad nisam vidio ovako šarenu ekipu
3

Energični su, veseli su. Neki evo noćas nisu ni spavali. Većina njih nema tremu, ali ima i onih koji neku tremicu lagano pokazuju, bude tu i koja suza, rekle su njihove učiteljice

VIDEO

Na pozornicu 'Supertalenta', u drugoj epizodi, stiglo je 110 djece iz Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice. U emisiju su došli direktnim pozivom Maje Šuput, koja ih je posjetila u školi. Za žiri su pripremili pjesmu 'Sweet Child O' Mine'.

Maja Šuput ostvarila je veliku želju dječjem zboru iz Virovitice: 'Došla sam vas osobno pozvati'
Maja Šuput ostvarila je veliku želju dječjem zboru iz Virovitice: 'Došla sam vas osobno pozvati'

- Energični su, veseli su. Neki evo noćas nisu ni spavali. Većina njih nema tremu, ali ima i onih koji neku tremicu lagano pokazuju, bude tu i koja suza, ali mi smo uvijek tu, pa ih malo bodrimo - rekle su njihove učiteljice. Zbor je oduševio svojom izvedbom pjesme.

- Ovo je najbolji posao na svijetu - rekao je Fabijan, a Maja dodala: 'Ovo je sve.'

- Što je ovo bilo? Ludilo! Maja mi je na početku došapnula – to su moji. Ja u životu ovoliko sunčanih naočala na jednom mjestu nisam vidjela, a bome ni ovih marama - rekla je Martina, a Maja je pohvalila njihov stajling. Onda se Maja posebno obratila i djevojčici Mili.

- Mila, jako mi je drago da si i ti došla, i neizmjerno mi je drago da si i ti s ekipom, i ovaj stajling ti savršeno pristaje - rekla je Maja. Kamere su potom snimile i urnebesan trenutak kada je jedna djevojčica upitala: 'Zlatni gumb, hoćemo dobit? Kad?'

- Jako ste mi simpatični, mislim da nikad nisam vidio ovako šarenu ekipu, i za jedno desetak godina mislim da ćete s veseljem pokazivati slike, evo tu sam ja bio - poručio im je Davor, a pohvalio ih je i Fabijan. 

Zbor je naposljetku dobio četiri 'da'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO