ne sjecam se kad sam kuhala krumpir u ljusci. Sada prije kuhanja narezem krumpir na kockice ili ploskice ako pripremam francusku salatu ili francuski krumpir ili salatu od krumpira
Dk
Deaktivirani korisnik
27.12.2018.
Odustani
Onda najbolje ga bacit. Razlog zasto se krumpir jede(a i sva hrana svijeta) je jer ima vitamine i minerale. Bez ljuske se sve to unisti i kao da jedes zemlju
Dk
Deaktivirani korisnik
27.12.2018.
Odustani
gluposti, ako ista od tih minerala i vitamina zelis konzumirati onda popij vodu u kojoj se kuhao krumpir. Sve je to kao i s kavom, popijemo vodu u kojoj smo kuh
ali kavu a ne zoc
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .