Obavijesti
komentari
Najbrži način guljenja kuhanog krumpira - kora samo sklizne
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
ne sjecam se kad sam kuhala krumpir u ljusci. Sada prije kuhanja narezem krumpir na kockice ili ploskice ako pripremam francusku salatu ili francuski krumpir ili salatu od krumpira
Dk
Onda najbolje ga bacit. Razlog zasto se krumpir jede(a i sva hrana svijeta) je jer ima vitamine i minerale. Bez ljuske se sve to unisti i kao da jedes zemlju
Dk
gluposti, ako ista od tih minerala i vitamina zelis konzumirati onda popij vodu u kojoj se kuhao krumpir. Sve je to kao i s kavom, popijemo vodu u kojoj smo kuh Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .