Obavijesti

Show

Komentari 1

Najbrži miš na svijetu dobiti će svoju dugometražnu verziju

Najbrži miš na svijetu dobiti će svoju dugometražnu verziju
2

Premda je godinama projekt sjedio u ladici nekog producenta, izgleda da je najzad stiglo i vrijeme za Speedy Gonzalesa. Najbrži miš munjevito juri na veliko platno

VIDEO

Prema najnovijim podacima, Warner Bros. razvija dugometražnu verziju filma o najbržem mišu na svijetu, Speedy Gonzalesu.

Wikipedia

Kako se navodi, priča će biti suvremena adaptacija klasičnog lika Friza Frelenga i Hawleyja Pratta , kojeg se prvi put moglo vidjeti u kratkom istoimenom crtiću. Miš se najčešće sukobljavao s mačkom Silvesterom ili patkom Dodom i uvijek je izlazio kao pobjednik.

VIDEO

Premda se činilo da od projekta neće biti ništa, izgleda da se u Warner Bros.-u napokon pojavila grupa ljudi koji su projektu dali dovoljno vjetra u leđa, pa je sve krenulo unaprijed.

Jedino pitanje koje studio još mora razriješiti je problem koji već godinama prati cijeli serijal o ‘Brzom’. Naime, čak je i Cartoon Network odlučio prestati prikazivati animirane filmove s ‘Brzim’ zbog prikrivenog rasizma i neosjetljivosti koji su vidljivi u tim animiranim filmovima. A kako je čak 11% populacije SAD-a meksičkog podrijetla, to je ipak značajan problem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije