Obavijesti

News

Komentari 0

Muškarac (54) ukrao kombi pa krenuo u Opatiju ugrabiti sef

Muškarac (54) ukrao kombi pa krenuo u Opatiju ugrabiti sef

Osumnjičeni hrvatski državljanin, navodi policija, 4. siječnja je s još jednom osobom ukrao kombi Renault master na području Viškova. Kombi je bio otključan što im je olakšalo krađu

U pritvoru primorsko-goranske policije završio je 54-godišnjak osumnjičen da je ukrao kombi i dan poslije s tim vozilo pokušao ukrasti sef iz kuće na području Opatije, izvijestila je policija.

Osumnjičeni 54-godišnji hrvatski državljanin, navodi policija, 4. siječnja je s još jednom osobom ukrao kombi Renault master na području Viškova. Kombi je bio otključan što im je olakšalo krađu.

 

Dan kasnije, između 2 i 3 sata, je provalio u stan na području Opatije i pokušao ukrasti sef, ali ga je u tome spriječila policija.

Zbog dojave građana policija je brzo stigla na mjesto događanja te uhitila provalnika pri izlasku iz stana. Do stana u Opatiji je stigao ukradenim kombijem, a policija je u njemu pronašla alat i druge predmete povezane s provalom.

Kazneno je prijavljen za krađu i tešku krađu provaljivanjem. Drugi muškarac koji je s njim ukrao kombi nedostupan je policiji i za njim je raspisana potraga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
U nedjelju se pomiče sat: Evo kad morate pomaknuti kazaljke
ZIMSKO RAČUNANJE VREMENA

U nedjelju se pomiče sat: Evo kad morate pomaknuti kazaljke

Praksa pomicanja kazaljki na ljetno i zimsko vrijeme uvedena je radi uštede električne energije u industriji, kako bi ljudi ljeti, kad sunce ranije izlazi, ustajali sat ranije i ranije počinjali s radom, koristeći prirodno svjetlo
Dva iranska vojnika poginula u eksplozijama u Teheranu. SAD podržao Izrael: Samoobrana...
ESKALACIJA SUKOBA

Dva iranska vojnika poginula u eksplozijama u Teheranu. SAD podržao Izrael: Samoobrana...

Izraelski udari su odgovor na napad Irana, koji je ranije ovog mjeseca lansirao gotovo 200 balističkih projektila na Izrael. Izrael je rekao da će uzvratiti udarac, ali nije precizirao kada ili koja bi mjesta mogao ciljati