Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

eho_
Probala sam ih sve i uopće nisu loše. Samo smo naviknuli na narančastu i žute vrste. Ali evo, zaboravila sam da je karotin u narančastoj više zastupljen. To nije nebitno. :)
Dk
i da je zdravija kuhana nego sirova! :) kako god-ja je obozavam, bilo u salati ili kuhanu u varivima/juhi... :) :*
eho_
I ja je volim :)) a to za kuhanje je istina Jeeer, prilikom kuhanja mrkve, oslobađaju se antioksidansi koji mrkvi pomažu zadržati više karotenoida i vitamina C. Prikaži još ↓
Dk
je, neki vitamini od tu mi posebno trebaju,.. :) :* hvala na podiljenom znanju, nista manje nego uvijek! :***
eho_
🥰😘Neki dan sam upravo dobila tonu mrkve i morala sam se dosjetiti, što sve uraditi da ne propadne😅😄👏 Podijelila i prijateljima i sestri..svima!!😄😄 Skuhala, zale Prikaži još ↓
Dk
mmmmmm kolac od mrkve-predobar onako nariban u biskvitu!! :) ja je cesto onako kao zec grickam, a kad iman bas puno-ocistim, isjecem i zajedno s porilukom, repo Prikaži još ↓
eho_
Ahaaa kao Minestrone..;) bolje kada radiš odmah napraviti 🤭😅...malu radionicu i što biše rukica uposliti. 😉Pa lijepo uz mjuzu i zafrkanciju, oguliti i nareckati Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .