Obavijesti

Lifestyle

Komentari 22

Moguće je da pogrešno nosite grudnjak - provjerite za sebe

Moguće je da pogrešno nosite grudnjak - provjerite za sebe

Ako vam je neudobno nositi grudnjak i uvijek nekako nezgrapno stoji ili vam ne daje potporu koju trebate, ovo su savjeti kako da grudi izgledaju najbolje u grudnjaku

VIDEO

Iako bi mnoge žene bile presretne da ne moraju nositi grudnjak, surova istina je da gravitacija radi svoje i grudnjak je ponekad neophodan. Ali, nije svejedno kakav grudnjak kupujete i kako ga nosite.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bikini farmerica 00:56

Najčešće pogreške i savjeti:

  • Kopčajte grudnjak ispod lopatica, ne previsoko kao što mnoge žene rade.
  • Namjestite naramenice tako da između stane prst, prekratke će se urezivati u kožu, a to izgleda ružno.
  • Sagnite se i provjerite ispadaju li grudi iz košarica jer ne bi smjele.
  • Probajte prstom ispod grudi da li je grudnjak dobro zategnut, da ne bi provirile.
Pokažite se! Obični ili push-up, prepoznajte grudnjake u galeriji
Pokažite se! Obični ili push-up, prepoznajte grudnjake u galeriji
  • Savinite prste jedne ruke i provucite je unutar grudnjaka ispod pazuha, kao u videu. Stajat će bolje.
  • Da ste sve dobro napravile znat ćete ako ne možete ugurati prst između grudi.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan
Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj