Obavijesti

Sport

Komentari 14

Modrić prekinuo šutnju u Realu nakon debakla protiv Barce. Objava skupila milijun lajkova

Modrić prekinuo šutnju u Realu nakon debakla protiv Barce. Objava skupila milijun lajkova

Vrijeme je da podigneš glavu, učiš, radiš i ideš dalje. Imam potpuno povjerenje u ovu momčad. Idemo, Madrid, napisao je Modrić nakon poraza od Barcelone

Kada je Real Madrid ovog ljeta pridodao Kyliana Mbappea nevjerojatnoj napadačkoj artiljeriji, mnogi su pomislili kako će se prošetati do trofeja u svim natjecanjima, ali papir je jedno, a stvarnost sasvim drugo. Kraljevski klub muči se na početku sezonu.

Pokretanje videa...

Modrićeva vanjska 00:34

Da je nešto trulo na Santiago Bernabeuu, otkrila je Barcelona koja je s četiri komada razbila prošlosezonskog španjolskog prvaka. Bila je to dominantna predstava katalonskog stroja kojeg je stvorio Hansi Flick i tako razgolio sve Realove probleme. A njih ima stvarno puno. 

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona

Carlo Ancelotti nakon utakmice se 'vadio' kako je njegova momčad igrala dobro i da je mogla zabiti nekoliko golova Barci, a da je nju poslužila sreća u nastavku. Naravno, nije preuzeo odgovornost niti priznao da nešto ne funkcionira, a to je više nego očito nakon kikseva u posljednje vrijeme.

Nitko od najvećih zvijezda nije javno istupio i preuzeo odgovornost za lošu partiju. Svi su se povukli u tišinu i distancirali od javnosti pa je u takvim okolnostima kapetan prekinuo šutnju. Luka Modrić je u nedjelju navečer objavio ohrabrujuću poruku koja je skupila gotovo milijun lajkova.

- Vrijeme je da podigneš glavu, učiš, radiš i ideš dalje. Imam potpuno povjerenje u ovu momčad. Idemo, Madrid.

Ako itko zna kako izaći iz ovakve situacije, onda je to hrvatska legenda. I sam je svjestan da su greške sastavni dio svakog puta, iz njih se uči i pretvara ih se u uspjeh. On je to nebrojeno puta napravio u svojoj karijeri. Luka je u El Clasicu dobio posljednjih pola sata pri rezultatu 0-2, uspio je podignuti igru svoje momčadi i dvaput proigrati Mbappea koji se ispromašivao, ali ni on nije svemoguć. Barcelona je do kraja utrpala još dva komada i otišla na plus šest u domaćem prvenstvu.

Champions League - Real Madrid v Borussia Dortmund

No, sezona je duga, prevrtljiva i sve se može preokrenuti u kratkom roku. Svjestan je toga Modrić koji je poslao ohrabrujuću poruku navijačima Reala i dao do znanja da su pred njim ljepši dani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14
Preminuo je Tonči Gabrić, legendarni golman hrvatske reprezentacije i Hajduka...
U 63. GODINI

Preminuo je Tonči Gabrić, legendarni golman hrvatske reprezentacije i Hajduka...

Gabrić je karijeru započeo u RNK Splitu, igrao je i za Rijeku i PAOK, ali najveći trag ostavio je u Hajduku gdje je odigrao 187 utakmica. Za Hrvatsku je nastupio u prvoj službenoj utakmici protiv SAD-a 1990. godine
Dalićev popis za Ligu nacija: Povratak tri važna veznjaka, HNS čeka odluku o Livakoviću...
LAKŠE SE DIŠE...

Dalićev popis za Ligu nacija: Povratak tri važna veznjaka, HNS čeka odluku o Livakoviću...

Dominik Livaković automatski je kažnjen za isključenje u Varšavi jednom utakmice zabrane nastupa, a u HNS još nije došla nikakva vijest o eventualnoj dodatnoj kazni za našeg standardnog vratara...