Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Mnogi koriste proizvode koji nisu prikladni za njihov tip kože

Mnogi koriste proizvode koji nisu prikladni za njihov tip kože

Tijekom godina rada u području estetike, otkrila sam da vrlo često moji pacijenti ne znaju kako se pravilno brinuti o koži lica. Oni često koriste proizvode koji nisu prikladni za njihov tip kože, kaže dr. Vivian Jurković

VIDEO

U Matuljima, na mjestu s kojeg puca pogled na cijeli Riječki Kvarner nalazi se ordinacija dr. Vivian Jurković, omiljene doktorice estetske medicine, ali i stručnjakinje za neinvazivno pomlađivanje lica i tijela.

Budući da ulazimo u topliji dio godine, skidaju se slojevi odjeće, a u fokus ulazi lice i tijelo. Upravo u navedenoj orinaciji sve je fokusirano na mnogobrojne neinvazivne tretmane za pomlađivanje, zatezanje i oblikovanje lica i tijela.

POGLEDAJTE VIDEO Bizarni anti-age tretmani:

Pokretanje videa...

Bizarni anti-age tretmani 01:29

- Godinama pratim trendove, redovito se educiram i pazim da svim svojim klijentima ponudim najbolje od najboljeg! Zato sam uz dentalnu, otvorila i dio za estetsku medicinu i medicinsko estetski centar Eternity, koji se nalazi preko puta klinike te pruža kompletnu obradu na području estetike lica i tijela, a kojeg sam opremila revolucionarnim aparatima kojima je zadatak svakom klijenti ponuditi maksimum - kaže doktorica dentalne medicine, koja je svoju karijeru usmjerila prema neinvazivnoj estetskoj medicini koju prakticira već 15 godina.

Rijeka: Vivian Jurković predstavila 5 neinvazivnih tretmana pomlađivanja lica

Dugogodišnji rad s pacijentima na problematici kože lica, Jurković je nagnao i da razvije svoju liniju dermokozmetike. 

- Tijekom godina rada u području estetike, otkrila sam da vrlo često moji pacijenti ne znaju kako se pravilno brinuti o koži lica. Oni često koriste proizvode koji nisu prikladni za njihov tip kože, nastavljajući pronalaziti nove, a da nikad ne dosegnu svoj cilj. A soim tretmana koje nudimo i koji imaju dugotrajan učinak, jako je bitno kod kuće nastaviti s njegom kože, bilo da se radilo olicu ili tijelu. Stoga sam odlučila razviti jedinstveni proizvod, pogodan za sve tipove kože, a koji mogu koristiti osobe svih dobnih skupina u kombinaciji s drugim proizvodima za svakodnevnu njegu svoje kože - objašnjava nacionalna edukatorica za primjenu hijaluronskih filera i neinvazivnog face liftinga.

Rijeka: Vivian Jurković predstavila 5 neinvazivnih tretmana pomlađivanja lica

U svojoj ponudi dr. Vivian's estetics nudi visoko hidratizirajući hijaluronski serum, (s viskom koncentracijom hijaluronske kiseline, koja pruža snažnu hidrataciju) multivitaminsku kremu za lice, pjenu za čišćenje lica s oligoelementima te kremu za tijelo, koja djeluje na zatezanje kože, smanjenje celulita i masnih naslaga. 

Pronađeno na lokalitetu Krke: Pogledajte rimski toaletni i kozmetički pribor iz Burnuma
Pronađeno na lokalitetu Krke: Pogledajte rimski toaletni i kozmetički pribor iz Burnuma

Njeni proizvodi, svake su godine nominirani u prestižnom natjecanju Estetica premium product rewards, a u kontroliranim uvjetima se proizvode u Italiji. Kroz visoku i prestižnu edukaciju njezino znanje velikim se dijelom bazira na brojnim edukacijama kod dr. Bob Khanna Training Institute-u u Londonu, gdje je izgradila temelje za njezin izuzetan rad na području neinvazivne estetske medicine lica. Osim educiranja u Engleskoj, usavršavala na različitim prestižnim svjetskim institutima poput Institut of face and neck universite de Nice, Visage Euromedicom, AMWC Euromedicom, AMWC North America, IMCAS Paris.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan