Obavijesti
komentari
MlinZZa: Pizza i mlinci savršen su par u novom hrvatskom jelu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Jao mlinici. Ljigava masna, prekuhana, raspadajuća tjestenina, bez izgleda, boje i okusa. BLJAK! Koliko sam samo šamara popio, jer mi se okretao želudac i nisam to mogao staviti u usta ( isto s hladetinom i krvavicama) B lj a k .
Un
Joj, da bar ovdje ima onih smješkoplačkića, koji slikovit komentar, krepavam... Mada možda i nije primjereno, jer zvuči kao traumatično iskustvo...
Pr
Nikada ti mlince probao nisi sinko moj ili ti ih nitko nije znao napraviti.E da i mlinci se ne kuhaju,možda je do toga.
Dk
Mlinci koji su izrađeni doma i pripremljeni kako treba su prva delicija...
Dk
Servirajte mlince Italijanima doktorima za ( paštu ) tjesteninu, pa ćete ih čuti.
Pr
Da i serviraj kinezima Talijansku paštu(inače Kinezi su doktorii tjestenine a ne Talijani,jer su je izmislili i prodali talijanima)pa ćeš ćuti što oni imaju reć Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .