Obavijesti

Viral

Komentari 1

'Mladenci mi plaćaju 500 € da radim ovu bizarnost na svadbi'

'Mladenci mi plaćaju 500 € da radim ovu bizarnost na svadbi'

Španjolac tvrdi da mu posao cvjeta i da je rasprodan do 2. studenog. Čitavu priču pokrenuo je kao šalu, ali je preplavljen zahtjevima zainteresiranih ljudi...

VIDEO

Španjolac Ernesto Reinares Varea objavio je video na TikToku koji je izazvao veliku pažnju, a u kojem detaljno objašnjava svoju ideju. Tvrdi da se za 500 eura predstavlja kao ljubavnik mladenke ili mladoženje i tako otkazuje svadbu, odnosno sprječava neželjeni brak. 

VIDEO Grubi potez mladoženje na svadbi razbjesnio tviteraše: 'Ma ovo je odmah za razvod!'
VIDEO Grubi potez mladoženje na svadbi razbjesnio tviteraše: 'Ma ovo je odmah za razvod!'

POGLEDAJTE VIDEO:

@yahorasonsoles 👀 Un negocio que rompe matrimonios: se ofrece a destrozar tu boda por 500 euros. La propuesta de Ernesto triunfa entre los recién casados: "Si tienes dudas o no te quieres casar y no sabes cómo negarte, no te preocupes, yo me opondré a tu enlace". .#YAS #boda #rompebodas #casarte #matrimonio #risas ♬ sonido original - Yahorasonsoles

Postao je tema broj jedan u svom gradu, a poručuje da se obraća ljudima koji iščekuju svadbu kao 'najgoru noćnu moru', umjesto najsretniji dan u životu.

- Ako sumnjate u brak ili partnera, ne želite se vjenčati, a ne možete reći 'ne', ne brinite. Otkazat ću vjenčanje umjesto vas - poručuje Ernesto. Dodaje da mu je potrebno mjesto, vrijeme i datum kada je svadba dogovorena, a za ostalo će se sam pobrinuti, prenosi New York Post. 

ANKETA Bi li gošće na svadbama trebale izbjegavati nositi bijele haljine? 'Zasjenit će mladenku'
ANKETA Bi li gošće na svadbama trebale izbjegavati nositi bijele haljine? 'Zasjenit će mladenku'

Ernesto je čitavu priču pokrenuo kao šalu, ali je navodno bio preplavljen zahtjevima zainteresiranih ljudi. Tvrdi da naplaćuje 500 eura, što ne uključuje putne troškove i doplatu za 'neočekivane incidente'.

Recimo, ukoliko ga neko ošamari ili udari, tražit će još novca. Svaki šamar košta 50 eura. 

- Pokušavam se skloniti, ali sam svjestan da kada me udare, moram biti više plaćen - objasnio je. Španjolac tvrdi da mu posao cvjeta i da je rasprodan do 2. studenog. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti  djecu u školu. Što vi mislite?'
AMERIKANKA VOLI MINIMALNO ODJEĆE...

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti djecu u školu. Što vi mislite?'

Ova majka pojadala se kako je joj je suprug kazao da je odjeća koju ima na sebi neprikladna za odlazak do škole, pa je odlučila pitati pratitelje za njihovo mišljenje...