Obavijesti

Sport

Komentari 4

Mladen Petrić: Želim taj 'tanjur’ najviše od svega!

Mladen Petrić: Želim taj 'tanjur’ najviše od svega!
1

Ganjamo tri trofeja, ali prvenstvo je ipak nešto posebno. Jer u taj naslov treba uložiti najviše vremena i energije, drži napadač Mladen Petrić

VIDEO

Mladen Petrić dva komada - za pobjedu. Josip Šimunić zabio je za 1-1, a njegova Hertha je uspjela osvojiti tri boda. I tim pobjedama i HSV i Hertha ostali su u borbi za naslov.
- Ganjamo tri trofeja, prvenstvo, Kup i Kupe Uefe, ali prvenstvo je ipak nešto posebno. Jer u taj naslov treba uložiti najviše vremena i energije. Zbog toga je bundesligaški 'tanjur’ za mene najveći izazov i želim ga više od svega - rekao je Mladen Petrić, koji je zadivio njemačke medije jer je svoje golove posvetio gluhonijemim navijačima na tribini. Pozdravio ih je s tri uzdignuta prsta, aludirajući na tri naslova.
- Obećao sam im pozdrav prilikom nedavnog posjeta i sad sam ispunio obećanje - objasnio je Petrić i najavio još bolje igre:
- Unatoč velikom broju ozljeda i suspenzija mi trajemo u vrhu. Postajemo momčad koja može koncentrirano igrati do kraja.
A Joe Šimunić zabio je tek treći prvenstveni gol za Herthu u deset sezona. U pravi tren.
- Nije važan taj gol, bitno je da smo pobijedili - rekao je Šimunić, koji se po običaju nakon utakmice, s mikrofonom u ruci, obratio navijačima.
- Govorio sam im o vjeri koju smo u zadnjim kolima izgubili. Krajem veljače sam im obećao naslov i sad sam obnovio to obećanje - rekao je Šimunić.
Inače, HSV za vodećim Wolf-sburgom zaostaje tri, Hertha pet bodova, a međusobno će igrati 3. svibnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

VIDEO Mateo Kovačić vratio se na teren i stajlingom postao hit: 'On izgleda kao Jason Statham'
ELEGANTNI 'VATRENI'

VIDEO Mateo Kovačić vratio se na teren i stajlingom postao hit: 'On izgleda kao Jason Statham'

Pep Guardiola obožava Matea Kovačića zbog nogometne klase i mirnoće koju donosi momčadi Cityja, a sada je pokazao da ima i istančan ukus za modu
Ivanušec se potpuno izgubio, Sosa 'pobjegao' iz Nizozemske i odmah pronašao pravu formu...
POGRIJEŠILI S NIZOZEMSKOM

Ivanušec se potpuno izgubio, Sosa 'pobjegao' iz Nizozemske i odmah pronašao pravu formu...

Plus+ Borna Sosa je na ljeto preselio u Torino, tamo postao standardni prvotimac i odmah se vratio u prvi plan kod Zlatka Dalića. I od zadnjih sedam golova Hrvatske (u rujnu i listopadu), čak tri su 'njegova'...