Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Mjesečni horoskop za kolovoz: Bik će flertati, Lava čeka kriza

Mjesečni horoskop za kolovoz: Bik će flertati, Lava čeka kriza

Provjerite što vas prema horoskopu čeka ovaj mjesec. Od 5. kolovoza Merkur će se kretati retrogradno pa nije isključeno povratak bivših ljubavi i rješavanje problema iz prošlosti

VIDEO

Retrogradno kretanje Merkura od 5. do 28. kolovoza može usporiti, otkazati ili na neko vrijeme odgoditi ostvarenje vaših planova. Više pažnje posvetite zdravlju i komunikaciji s okolinom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Žene u ova 4 znaka najviše su sklone nevjeri

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

Ovan

Godit će vam odmor, odmak od rutine i predah od svakodnevnih obaveza. Vladavina Lava može donijeti lijepe prilike vezane uz zabavu, opuštanje, noćne provode. Trebat će vam aktivniji način odmora i više kretanja. 

Posao: Bit ćete komunikativni, brzi na riječima, zanimat će vas područja i osobe od kojih nešto možete saznati i naučiti. Neke informacije koje će doći do vas mogu stvoriti osjećaj nesigurnosti. Provjerite prije nego što povjerujete. 

Ljubav: Ako ste u vezi ili braku, usuglasite se s partnerom oko načina na koji provodite slobodno vrijeme kao i oko ispunjenje poslovnih obaveza. Možda će vašem partneru trebati i zdravstvena podrška sredinom mjeseca. 

Zdravlje: Budite oprezniji u kretanju i prometu. Prije nego što idete na put provjerite ispravnost osobnog vozila. Birajte lakše probavljivu hranu kako ne bi došlo do probavnih smetnji. 

Ocjena mjeseca: 4

Najsretniji dani: Kretanje Mjeseca vašim znakom 22. kolovoza mogao bi donijeti nalet interesa drugih za vas i vaše planove. 
Savjet: Ne rasipajte energiju na više stvari odjednom. 

Happy young couple having fun camping at the beach

Bik

U fokusu će biti privatni život, obaveze prema članovima obitelji, kućanstvu i djeci. Ovo je mjesec u kojem može biti i zanimljivih događanja na polju ljubavi i prijateljstva. Neke okolnosti vas mogu vratiti u prošlost. 

Posao: Radne okolnosti neće biti naporne. Imat ćete dovoljno vremena obaviti sve što je pred vama. Značajnije odluke moguće su na polju financija i investicija. Dajte si vremena prije nego što donesete odluku. 

Ljubav: Pojavit će se jedna prilika za druženje i flert, no pitanje je hoće li se to razviti u nešto više. To će vam biti jasnije kroz rujan. Ako ste u braku ili vezi, nastojte bolje isplanirati svoje slobodno vrijeme s partnerom. 

Zdravlje: Ne bi trebalo biti većih problema i smetnji. Opušteniji način života pozitivno će utjecati na vaše zdravlje. Sredinom mjeseca budite oprezniji, osobito po pitanju tlaka i prehrane. 

Ocjena mjeseca: 4

Najsretniji dani: 8. kolovoza mogli biste uživati u društvu osobe koju niste dugo vidjeli. Razveselit će vas ponovni susret. 

Savjet: Netko iz vaše uže obitelji trebat će vašu pomoć.

Zalazak sunca u zadru

Blizanci

Pred vama je mjesec koji bi mogao biti pomalo nepredvidiv i neukrotiv po pitanju događanja koja će se odvijati u vašem životu. Mars u vašem znaku povećat će potrebu za akcijom, a retrogradni Merkur pojačati neizvjesnost. 

Posao: Sređivanje obiteljskih pitanja, kvalitete stanovanja i odnosa s djecom imat će prioritet nad karijerom i poslom. Iako će se pojaviti neke nove poslovne prilike, možda će trebati više vremena da ih realizirate. 

Ljubav: Kolovoz će biti prevrtljiv po pitanju ljubavi. Sve je moguće, od toga da se upustite u izvanbračni flert, do toga da možda i odlučite prekinuti jedan odnos. Događaji će vam pokazati što treba popraviti i riješiti. 

Zdravlje: Dobro je više pažnje posvetiti kvaliteti namirnica i prehrani. Smanjite unos šećera i jako začinjene hrane. Povremeni naleti nervoze ili ljutnje, tražit će veću samoregulaciju. 

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datum: 9. kolovoza povećane su šanse da ispunite jednu želju i dobijete ono što će vam trenutno biti jako važno. 

Savjet: Ne vjerujte svemu što čujete. Provjerite!

Rak

Očekuje vas puno kretanja, razgovora, a možda i promjene planova u posljednji tren. Nećete biti raspoloženi za neke velike aktivnosti i poduzimanja. Godit će vam predvidljivi način života, više odmora i više spavanja. 

Posao: Neće sve ići po planu i rasporedu. Neki dogovori bit će otkazati ili odgođeni. Ponekad ćete u isto vrijeme imati više različitih stvari za riješiti, a onda opet dana kada nemate nikakvih obaveza niti poslova. 

Ljubav: Komunikacija će biti važno mjesto na polju ljubavi i odnosa. Moguće je i da udaljenost ili emocionalna distanca bude razlog neizvjesnosti u odnosu. Jedan razgovor rasvijetlit će vam iskustvo iz prošlosti. 

Zdravlje: Hodajte, plivajte, vozite bicikl. Fizička aktivnost pomoći će vam da se bolje osjećate. Povećana je potreba za spavanjem, te promjene u ritmu odlaska na počinak i buđenju. 

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 1. kolovoza čut ćete vijest koja će vas razveseliti i probuditi vam nadu u ispunjenje jednog plana ili želje.

Savjet: Prije nego što krenete na put, sve dobro isplanirajte. 

Lav

Kretanje Sunca vašim znakom dat će vam samopouzdanje i snagu da iz svih kolovoških situacija uzmete najbolje za sebe, pa i onda kada će se nešto odgoditi ili otkazati. Moguće su promjene na polju prijateljstva. 

Posao: Zbivanja na financijskom planu zahtijevat će više planiranja. Ne ulazite u velike investicije, a rizik svedite na minimum. Dobra vijest je podrška koja dolazi od prijatelja ili osoba koje imaju slične interese kao i vi. 

Ljubav: Pun Mjesec u Vodenjaku 19. kolovoza može donijeti prolazne poremećaje u vaš odnos s partnerom. Nestabilni odnosi proći će kroz krizu. Ovo je vrijeme kada vam se pokazuje što je dobro, a što nije. 

Zdravlje: Imat ćete dosta energije. Sunce u vašem znaku daje vam samopouzdanje. Sredinom mjeseca pripazite na noge, stopala, osobito ako imate problema s venama ili cirkulacijom. 

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: Mladi Mjesec u vašem znaku 4. kolovoza ukazuje na ugodna iznenađenja koja će vam prirediti vama bliske osobe.

Savjet: Podmirite zaostale troškove. 

Ovisni o flertu: Ovi znakovi Zodijaka zavode na sve strane
Ovisni o flertu: Ovi znakovi Zodijaka zavode na sve strane

Djevica

Ovo je mjesec u kojem vas očekuju neki lijepi događaji, ali i iskustva zbog kojih ćete se osjećati nervozno i napeto. Retrogradni Merkur ukazuje na neka kašnjenja ili neizvjesnost u provedbi zacrtanih planova. 

Posao: Mjesec je dobar za planiranje, čišćenje, revidiranje, no ne i za zaključivanje novih poslova. Iskoristite ovo razdoblje kako biste se odmorili, prikupili energiju i od rujna krenuli punom parom prema naprijed. 

Ljubav: Venera u vašem znaku od 5. kolovoza navješćuje neka lijepa i ugodna iskustva na polju ljubavi. Puno je tu naznaka novog i obećavajućeg, no bolje pogledajte ono što će se događati sredinom mjeseca. 

Zdravlje: Mars u Blizancima može donijeti dosta nemira i nestrpljivosti, kao i potrebe da nekad prenaglo reagirate. Pripazite prste, ramena i budite oprezniji u prometu i kretanju. 

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: Kasniji sati ponedjeljka, 5. kolovoza mogu vam donijeti priliku za zanimljivi razgovor koji aktivira osjećaje. 

Savjet: Nemojte požurivati stvari. Zbog nestrpljivosti lako pogriješite. 

Vaga

Mjesec pred vama omogućuje vam da se opuštenije posvetite onome što zaista volite. Trebat će vam povremeno i odmak od ljudi i vanjskih okolnosti. Najviše će vas usrećiti putovanja i druženje s prijateljima. 

Posao: Usmjerite pozornost na prilike koje dolaze iz udaljenog grada ili inozemstva. Nastojte završiti započeto i pripremiti se za drugi dio radne godine koji u punom zamahu počinje od rujna. Kolovoz je idealan za odmor. 

Ljubav: Nešto se odgađa, čeka, postoji puno neizvjesnosti, ali i potrebe da se na neko vrijeme odmaknete od ustaljene rutine. Putovanje s voljenom osobom osvježit će vaš odnos. Pripazite na komunikaciju oko 19. u mjesecu. 

Zdravlje: Prirodni preprati ili biljni pripravci bit će dobar izbor za vaš imunitet, kao i za njegu kože i kose. Povremeno će vas iscrpljivati problemi drugih ljudi. Naučite postaviti granicu. 

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: Petak, 9. kolovoza nudi vam dobar provod, puno smijeha, možda i putovanje na neko udaljeno mjesto.

Savjet: Potrebno je riješiti ili dovršiti nešto iz prošlosti.

Škorpion

Vladavina Lava potaknut će vas na razmišljanje o tome kojim smjerom dalje želite ići kad je u pitanju vaša karijera. Neki planovi će biti na čekanju, dok se za njihovo ostvarenje ne ostvare potrebni uvjeti. 

Posao: Iako je kolovoz sezona godišnjih odmora, vi ćete ipak biti prilično zaokupljeni temama koje su vezane uz posao i neke planove koje želite ostvariti u drugom dijelu godine. Mogli biste razmišljati i o jednoj investiciji. 

Ljubav: Mogli biste ponovno sresti neke drage ljude i prisjetiti se nekih iskustava iz prošlosti. U odnosu s partnerom dobro je uskladiti se oko pitanja vezanih uz odgoj najmlađih članova obitelji. Poradite na seksualnom aspektu veze. 

Zdravlje: Kontrolirajte tlak, izbjegavajte dugotrajni boravak na suncu i nemojte ulaziti u aktivnosti koje vas mogu jako iscrpiti. Kada ste uznemireni prakticirajte duboko disanje.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: 12. kolovoza imate priliku razjasniti jednu situaciju i smiriti napetost u odnosu s bliskom osobom. 

Savjet: Važno je da čujete što vam drugi imaju za reći. 

Horoskop otkriva: Jeste li rođeni pod sretnom zvijezdom?
Horoskop otkriva: Jeste li rođeni pod sretnom zvijezdom?

Strijelac

Pomalo napet i nepredvidiv mjesec je pred vama. Kao da nemate volje, a ni želje za neke stvari. Potreban vam je dulji odmor. Izvjesne su i promjene na polju odnosa s drugim ljudima. Kompromis i prilagodljivost su ključni. 

Posao: Dosta toga je sada ne čekanju. Budite oprezniji u komunikaciji i obavljanju poslova. Kontrolirajte ostvareno i provjeravajte dobivene informacije. Odnosi s autoritetima će vam biti nešto naporniji. 

Ljubav: Bit će puno uzbuđenja na polju odnosa. Moguće je da vam u život uleti osoba koja će htjeti sve odmah i sada. No pitanje je što se krije iza toga. Ako ste u braku, partner će postati zahtjevniji. Očekivat će nešto od vas.

Zdravlje: Pripazite na imunitet, čuvajte se viroza, osobito onih koji prijete dišnim putovima ili probavnom sustavu. Teže ćete podnositi odgovornosti koje dolaze iz doma. 

Ocjena mjeseca: 2/3

Najbolji datumi: 3. kolovoza pruža vam se pozitivna mogućnost kroz osobu koja živi u drugom gradu. Prihvatite priliku. 

Savjet: Nije vrijeme za velike odluke. 

Jarac

Izgledna je povećana aktivnost na polju ispunjenja dnevnih zadataka, kao i po pitanju zdravstvenih okolnosti. Usluge koje pružate drugima mogu vam biti od pomoći u ostvarenju budućih planova. 

Posao: Mogli biste stalno nešto raditi. I kad ne bude posla, vi ćete ga pronaći. Ovo je dobar mjesec za sređivanje zaostalih poslova kako biste u rujan ušli bez tereta. Moguće su poteškoće u radu sa strancima. 

Ljubav: Trebat ćete više ljubavi, više podrška, a moguće je da ćete očekivati i više nego što vam partner trenutno može pružiti. Mogla bi vam se svidjeti osoba s kojom vas dijeli zamjetna razlika u godinama. 

Zdravlje: Masažom olakšajte napetost u ramenom pojasu. Jutro započnite laganim istezanjem. Oko 19. u mjesecu čuvajte se manjih ozljeda i velikih napora. 

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 16. kolovoza pokazat će vam se tko je na vašoj strani i na koga uvijek možete računa kada vam zatreba. 

Savjet: Ono sada što tražite pronaći ćete u rujnu. 

Vodenjak

Najznačajnije razdoblje u mjesecu bit će u vrijeme oko punog Mjeseca u vašem znaku koje će se odviti 19. kolovoza. Rasvijetlit će vam se neke okolnosti koje ste dosad samo naslućivati, a to će vas potaknuti na donošenje odluke. 

Posao: Trenutno vas planeti pozivaju na odmor i zabavu, a poslovne obaveze mogu biti neko vrijeme na čekanju. Ionako je izgledno da tijekom kolovoza nećete puno toga riješiti na način kako vi to zamišljate. 

Ljubav: Bit će jako lijepih dana, ispunjenih smijehom i zabavom, za neke i pokojom avanturom. No bit će i onih razdoblja, osobito oko 19. u mjesecu kada ćete se morati suočiti s ponavljajućim problemima u vašem odnosu. 

Zdravlje: Imat ćete dovoljno energije, bit ćete dobro raspoloženi, a manje probleme mogao bi vam povremeno stvari osjećaj nadutosti ili smetnje u probavnom sustavu. 

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: Mladi Mjesec u vama nasuprotnom znaku 4. srpnja omogućuje vam da se povežete s onima koje volite. 

Savjet: Što više uživate, to lakše ostvarujete zamišljeno. 

Ribe

Kolovoz je mjesec u kojem je dobro biti strpljiv i promišljen, te ne ulaziti nepromišljeno u nove okolnosti koje dobro ne poznajete. Retrogradni Merkur vratit će vas na neka stara i nedovršena mjesta na polju odnosa. 

Posao: Imat ćete manje inspiracije i motivacije za radom. Ako pak planirate neki veći posao u kolovozu, imajte na umu da će do 28.8. sve teći sporije i s dosta neizvjesnosti. Krenut će prema naprijed od kraja ovog mjeseca. 

Ljubav: Pred vama su nove spoznaje i uvidi. Nešto što je bilo ispod površine, sada izlazi na svjetlo dana. Odnos s partnerom proći će kroz turbulentnije promjene, a što će biti dalje pokazat će vam zbivanja u rujnu. 

Ovo su najsnalažljiviji znakovi Zodijaka: Riješe svaki problem!
Ovo su najsnalažljiviji znakovi Zodijaka: Riješe svaki problem!

Zdravlje: Vrijeme je da se više posvetite sebi i svojim potrebama. Odmor i sporiji tempo života sada su neophodni. Pripazite na stopala, noge, ali i poradite na svom imunitetu. 
Ocjena mjeseca: 2/3

Najbolji datumi: 2. kolovoza primit ćete podršku i mnogo nježnosti od jedne osobe koja će vam pokazati koliko ste joj bitni. 

Savjet: Odustanite od uzaludnih pokušaja.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj
'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'
VARAJU LI DOBRI MUŽEVI?

'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'

Ispovijest žene na Redditu izazvala je dosta komentara. Svog savršenog muža ulovila je u prijevari, no ne želi ga suočiti s time da ne izgubi život na koji je navikla