Obavijesti
članak
Mirisna janjetina: Tri recepta za najslasniji uskrsni ručak
Komentari 30
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

si
janje je rodjeno da bi bilo na raznju,aj i ova peka moze proc,al di ces janje unistit sa medom
lu
uh kako ću se lijepo najest janjetine danas!
Dk
Siromaku je i sunka dobra.
Kr
Prokuhati podosta persina i procijediti a zatim isprati kosu sa sto toplijom vodom. Ovo je provjereno. Jedanput mi se od klorirane vode pojavila perut preko noc Prikaži još ↓
Sk
ovo pod pekom dobro izgleda, ali janjetina ne može mirisati ni pomoću trikova...
Dk
e ova pod pekom je pun pogodak........................
al
nisam ljubitelj janjetine....
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .