Obavijesti

News

Komentari 47

Bulj odgovorio Vučićevom kumu na prijetnje: 'Dobio je njegov šef šamarčinu '95. Vrti mu se...'

Bulj odgovorio Vučićevom kumu na prijetnje: 'Dobio je njegov šef šamarčinu '95. Vrti mu se...'

'Što se tiče prijetnji nekakvim šamarima, podsjećam Vučićeva ministra i kuma Glišića da sam bio časnik vojske koja je slomila kičmu velikosrpskim snagama, JNA, četnicima i pobunjenim Srbima'

VIDEO

Miro Bulj, gradonačelnik Sinja i Mostov kandidat za predsjednika države komentirao je prošli tjedan činjenicu da je Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije sudjelovao na summitu u Dubrovniku.  Poručio mu je da je četnik. Uskoro je stigla Vučićeva reakcija, a onda njegovog ministra i kuma Darka Glišića koji mu je zaprijetio i izvrijeđao ga.

- Začepi svoja prljava usta govedo ustaško! Ako ti padne još jednom na pamet da spomeneš predsjednika moje zemlje ima da ti zavalim šamarčinu pa da ti zvoni ta goveđa glava kroz cijeli Sinj! - poručio je Glišić, prenose srpski mediji. 

- Dobio je njegov šef šamarčinu ‘95. i još mu se vrti i zvoni u glavi - rekao je Bulj za 24sata i dodao da ne očekuje reakciju Ministarstava vanjskih poslova. 

- Oni se sada vjerojatno konzultiraju europskim vlastima, Macronom i Pučkom strankom u kojoj je i Vučić. Macron im mora prvo dati blagoslov - kazao je Bulj.

Vučićev ministar Bulju: Zavalit ću ti šamarčinu, zvonit će ti ta goveđa glava cijelim Sinjem
Vučićev ministar Bulju: Zavalit ću ti šamarčinu, zvonit će ti ta goveđa glava cijelim Sinjem

A ovo je napisao na Facebooku:

Izgleda da se Vučić jako uznemirio jer sam ga nazvao pravim imenom i jasno poručio da nema razgovora dok Srbija ne...

Objavljuje Miro BuljNedjelja, 13. listopada 2024.

Izgleda da se Vučić  jako uznemirio jer sam ga nazvao pravim imenom i jasno poručio da nema razgovora dok Srbija ne doživi katarzu i djelima pokaže da se kaje zbog agresije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. 
Navikli su na Plenkovićevo popuštanje i osokolili se nakon što je Vučiću dopustio da iz Dubrovnika pljuje po Domovinskom ratu i negira velikosrpsku agresiju. 
Da sam u poziciju vlasti sa Srbijom ne bi bilo razgovara dok djelima ne prizna odgovornost za agresiju. 
A ta djela su plaćanje ratne odštete, dokumentacija iz vukovarske bolnice, pomoć u pronalasku nestalih i procesuiranje odgovornih za zločine. 
Vučić koji je u vrijeme velikosrpske agresije huškao hrvatske Srbe po Hrvatskoj i bio suradnik četničkog vojvode Šešelja sad se odjednom pravi blesav i negira da je četnik, iako je u Dubrovniku ponovo negirao agresiju. 
Hrvatska je za razliku od Srbije Zapad i ja na ovakve uvrede neću odgovarati niti se dati uplesti. 
Vučića sam okarakterizirao kao četnika što on i jest, iako se sad odjednom srami svega što je radio kao i četničkog pokreta, ali od ciljeva velikosrpske politike koju sada zove politikom tzv. srpskog sveta ne odustaje niti se želi javno pokajati. 
Što se tiče prijetnji nekakvim šamarima, podsjećam Vučićeva ministra i kuma Glišića da sam bio časnik i profesionalni vojnik pobjedničke HV i udarne Četvrte koja je ušla u Knin, slomila kičmu velikosrpskim snagama, JNA, četnicima i pobunjenim Srbima i oslobodila okupirane dijelove Hrvatske u veličanstvenoj i osloboditeljskoj akciji Oluja 
Tako da ministre Glišiću, malo puno ste se zaletili kao i devedesetih. A znamo kako je završilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47

VIDEO

VIDEO Kaos u Zapruđu. Jedan mrtav. Tramvajski promet bio u prekidu. Vozač ZET-a u bolnici
TEŠKA NESREĆA

VIDEO Kaos u Zapruđu. Jedan mrtav. Tramvajski promet bio u prekidu. Vozač ZET-a u bolnici

Autobus i tramvaj ZET-a sudarili su se u ponedjeljak u Zapruđu kod kružnog toka. Policija je objavila da je jedan čovjek poginuo, ne iznoseći više detalja. Promet se normalizirao oko 9 sati

VIDEO Iživljavao se na svom psu u Zagrebu: 'Nasrnuo je i na nas tri, što mu onda radi kod kuće?'
SRAMOTNA SNIMKA

VIDEO Iživljavao se na svom psu u Zagrebu: 'Nasrnuo je i na nas tri, što mu onda radi kod kuće?'

Prišao nam je spomenuti čovjek i rukama krenuo nasrtati na psa, dizati ga rukama i bacati ga, na što smo mi rekle da ćemo zvati policiju, a onda je nasrnuo i na nas, ispričala nam je čitateljica
VIDEO Teška nesreća u Zagrebu: Jedan mrtav u sudaru tramvaja i busa bez putnika u Zapruđu!
STVARAJU SE GUŽVE

VIDEO Teška nesreća u Zagrebu: Jedan mrtav u sudaru tramvaja i busa bez putnika u Zapruđu!

Tramvaj i autobus bez putnika sudarili su se u Zapruđu u Novom Zagrebu, na kružnom toku. Policija je objavila kako je jedan čovjek poginuo. Tramvajski promet prekinut je u oba smjera, linije 6, 7 i 8 prometuju preusmjereno. Linija 6 Ulicom grada Vukovara do Žitnjaka, linija 7 Ulicom grada Vukovara i Savskom cestom do Savskog mosta, a linija 8 Ulicom grada Vukovara do okretišta Heinzelova