Obavijesti

Show

Komentari 6

Michaelova obitelj u svađi oko mjesta njegova groba

Michaelova obitelj u svađi oko mjesta njegova groba
1

Pjevačev otac i brat žele ga pokopati na ranču Neverland i otvoriti muzej. Majka Katherine i Michaelova djeca ne žele ga pokopati na ranču

VIDEO

Nakon što je lijes Michaela Jacksona napustio u utorak prostorije Staples Centrea gdje je bila komemoracija za kralja popa, nitko ne zna gdje je završio, niti gdje će ga pokopati. Michael u oporuci nije spominjao tu temu, a po zakonima Kalifornije na roditeljima je ta odluka. Američki mediji prenose kako pjevačevi roditelji Joe i Katherine imaju različita stajališta. Navodno Joe i pjevačev brat Jermaine žele Michaela pokopati na ranču Neverland, vjerojatno da otvore muzej čiji bi prihodi prehranili obitelj. Ali, pjevač je 2005. nakon optužbi za pedofiliju izrazio želju da se nikad više ne vrati na Neverland, a Katherine ga je podržavala u tome.
- Trenutačno, velike su podjele između članova obitelji. To je užasno. Trebaju se samo dogovoriti i zavšiti s tim - izjavio je jedan od pjevačevih biografa Stacy Brown.

POLICIJA NE ISKLJUČUJE MOGUĆE UBOJSTVO
Policija Los Angelesa još nije spremna u potpunosti odbaciti mogućnost da je Michael ubijen. Zadnjih par dana ispituju sve redom, traže tragove, ali dok toksikološki rezultati ne stignu, ne mogu isključiti nijedan scenarij.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO