Obavijesti

Show

Komentari 6

Mia Dimšić otkrila što misli o konkurenciji Konstrakti: 'Vidjet ćemo kako će to proći u Torinu'

Mia Dimšić otkrila što misli o konkurenciji Konstrakti: 'Vidjet ćemo kako će to proći u Torinu'
4

Kaže da joj je najupečatljiviji savjet dala hrvatska pobjednica Eurosonga Emilija Kokić te da ju je odlučila poslušati i što manje se opterećivati zbog pritiska i očekivanja

VIDEO

Glazbenica Mia Dimšić (29) počela je s pripremama za Eurosong u Torinu, a na put kreće već 30. travnja. U intervjuu za RTL.hr ispričala je svoje dojmove nakon Dore. Odlučila je poslušati savjet pobjednice Eurosonga Emilije Kokić (53), a otkrila je i što misli o Konstrakti (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Od Dore sam malo sam došla k sebi, prespavala, no ostala sam u jednakom blaženom neznanju, kakva sam bila i prije dva tjedna. Baš sam fokusirana na taj nastup i da sve što možemo u vidu priprema i odradimo - rekla je Mia i ispričala da će puno toga promijeniti u nastupu, iako će to biti suptilne promjene, ali će dati potpuno novi dojam.

Mia je sada potpuno fokusirana na pripreme za Eurosong, a kolegice s estrade, poput Albine Grčić (23), Domenice (29) i Ivane Husar Mlinac (44) dale su joj brojne savjete.

Opatija: Mia Dimšić ovogodišnja je pobjednica Dore

Kaže da joj je najupečatljiviji savjet dala hrvatska pobjednica Eurosonga Emilija Kokić te da ju je odlučila poslušati i što manje se opterećivati zbog pritiska i očekivanja jer je sve ionako jako stresno.

Svečana dodjela nagrade Top.HR Music Awards

- Rekla mi je da je najbitnije pronaći način da uživaš. Samo da nekako pokušam maknuti sve te pritiske sa strane i pokušam u tome baš uživati - otkrila je Dimšić.

Konstrakta 'prešišala' Dimšić na kladionicama, a susjedi Slovenci uvjerljivo drže zadnje mjesto
Konstrakta 'prešišala' Dimšić na kladionicama, a susjedi Slovenci uvjerljivo drže zadnje mjesto

Mia je ispričala i što misli o konkurenciji, konkretno o ekscentričnoj srpskoj glazbenici Konstrakti koja će Srbiju na Eurosongu predstavljati s pjesmom 'In corpore sano'.

Konstrakta ?e u svibnju predstavljati Srbiju na Eurosongu u Torinu

- Svakako mi se sviđa originalnost, baš poštujem autentičnost, veselim se upoznati je. Mislim da je Srbija izabrala nešto jako neočekivano, jako zanimljivo i sada, naravno, nitko ne zna kako će to proći. Vidjet ćemo sve u petom mjesecu - komentirala je Mia.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada