Obavijesti

Show

Komentari 5

Curila joj krv iz nosa: Mel B je u strahu za zdravlje svoje kćeri

Curila joj krv iz nosa: Mel B je u strahu za zdravlje svoje kćeri
3

Bila je dezorijentirana i slaba. Uplašila se, nikad joj dosad nije curila krv iz nosa, i zato sam je odvezla u bolnicu, kaže pjevačica koja se boji da je Angel jako bolesna

VIDEO

Kćeri bivše članice grupe Spice Girls u srijedu je curila krv iz nosa. Ništa neuobičajeno, pomislili biste. Ipak, Mel B (38) šestogodišnju Angel u četvrtak ujutro hitno je odvezla u bolnicu. Nakon pregleda, liječnici su navodno utvrdili da to što joj je curila krv iz nosa i nije baš tako bezopasno. 

- Bila je dezorijentirana i slaba. Uplašila se, nikad joj dosad nije curila krv iz nosa, i zato sam je odvezla u bolnicu - rekla je Melanie Brown. 

Pjevačica se čak i rasplakala te rekla da su liječnici njenoj kćeri dijagnosticirali 'neki ozbiljniji poremećaj' i obavili sve moguće pretrage. 

- Dali su mi naslutiti da nešto nije u redu. Uplašena sam kao nikad dosad. Čekamo rezultate pretraga i nadamo se da će naša curica biti dobro - kroz suze je rekla Melanie za 2DayFM. Dodala je kako mala Angel vjerojatno ima infekciju sinusa ili krvnih žila ili šum na srcu. Mel B Angel ima iz veze s Eddyjem Murphyjem (52).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije