nije do duljine nego do debljine..mislim na krastavac koji je jako izdužen,mršav i gorak..po slikama je lako zaključiti..
Halo Bing, kako brat
03.8.2023.
Odustani
Prevario bi se! Jako je ukusan. Čak mu ne treba guliti ni koru a dobar je i kad prezrije, jer tad kad požuti, pretvara se u dinju. Jer to je ako se ne varam, št
o je mala vjerojatnost ARMENSKI KRASTAVAC koji mnogi narastu ove duljine, Ja sam imao primjerke od 70 i 80 cm, a kažu da su zabilježeni primjerci i od 90. Nije zahtjevan za održavanje, a iz nepoznatih je razloga slabo poznat kod nas. Sve ostalo vidi na guglu.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .