Obavijesti

Sport

Komentari 3

Matej Mamić: Jasko ostaje i napadamo TOP 16 Eurolige

Matej Mamić: Jasko ostaje i napadamo TOP 16 Eurolige
1

Braća Delaš odlaze, iduće sezone neće biti niti Baraća, a pitanje je hoće li i Roko Ukić ostati u klubu. Klub se pak želi pojačati za Euroligu u kojoj ne žele biti statisti

VIDEO

Iduće sezone naš trener će ostati Jasmin Repeša. Uostalom, on s klubom ima još dvije godine ugovora. Na kraju sezone je dobio poštedu od kluba, pa će se do početka priprema sigurno odmoriti, rekao je Matej Mamić, Cedevitin sportski direktor.

Ostanak Repeše ipak nije baš tako izvjestan. Propuštanje završnice PH, bez obzira na sindrom premorenosti, dovoljan je razlog za sumnju u nastavak suradnje.

- Još ćemo sjesti s Jaskom, ali oko trenera nema problema - kaže Mamić.

Cedevita je jedina momčad uz Cibonu koja je dvije godine za redom bila prvak, ali iduće sezone svlačionica neće ostati ni približno ista kao ove.

- Sigurno je da će četiri ili pet igrača otići - istaknuo je sportski direktor.

Braća Delaš, Ante i Mario, morat će naći novi klub. Stanko Barać također će promijeniti klub. Prvo ide na probu u NBA, no izvjesnije je da će pronaći europski angažman.

Pitanje je što će biti s Rokom Ukićem, hoće li on i klub aktivirati drugu sezonu u ugovoru. Klub se pak želi pojačati za napad na TOP 16 Eurolige u kojem ne žele biti statisti.

- Najprije moramo pričekati da najboljih 10 ili 15 europskih klubova uzme igrače, pa tek onda mi dolazimo na ‘štih’ - kaže Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Nenad Bjelica jednim potezom zaintrigirao navijače Dinama, a u Kupu prilika za brojne pričuve
'MODRI' U BANJOLE

Nenad Bjelica jednim potezom zaintrigirao navijače Dinama, a u Kupu prilika za brojne pričuve

Plus+ Nenad Bjelica odmara u Poreču pa mnoge zanima hoće li u srijedu potegnuti u 60-ak kilometara udaljene Banjole. A igrači iz drugog plana moraju pokazati ozbiljnost, mirno riješiti nedoraslog suparnika